קרם שוקולד ברולה
קרם שוקולד ברולה הוא מתכון ים תיכוני המגיש 8. מנה אחת מכילה 478 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 41 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו ליקר שוקולד, אבקת קקאו, שוקולד, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 118 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות ו -20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זה עובד טוב כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 34%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {קרם ברולה ערכת בגידה}, קרם שוקולד ברולה, ו שוקולד, שוקולד, שוקולד, שוקולד, שוקולד, שוקולד, שוקולד, שוקולד, שוקולד.
הוראות
מחממים את התנור ל 300 מעלות צלזיוס.
בסיר בינוני שלבו את השמנת, 3/4 כוס הסוכר, השוקולד, הליקר, הקקאו והווניל. מבשלים על אש בינונית-נמוכה, תוך ערבוב מדי פעם, עד שנוצרות בועות סביב שולי התבנית.
בקערה גדולה מקציפים את החלמונים עד לאיחוד. מוסיפים בהדרגה חלק מתערובת השמנת החמה לחלמונים טרופים, כדי למתן.
מקציפים את תערובת הביצים לתערובת השמנת החמה שנותרה תוך ערבוב מתמיד. אם נוצרים גושים, שפכו את התערובת לקערה דרך מסננת רשת תיל דקה. מחלקים את התערובת באופן שווה ל -6 עד 8 רמקינים חסיני אש. מסדרים את הרמקינס בתבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ 'וממלאים את המנה במים חמים בגודל 1 1/2 אינץ'.
אופים עד שהרפרפת התייצבה ויציבה, בערך 30 עד 45 דקות.
מניחים להתקרר על מתלי תיל, ואז עוטפים בניילון כבד ומצננים לפחות 6 עד 8 שעות.
מפזרים כל פודינג באופן שווה עם מעט מ -2 כפות הסוכר הנותרות. צולים 5 1/2 אינץ ' מהאש עד שהסוכר נמס והופך לצבע קרמל.
מוציאים את הרפידות מהתנור ומניחים לעמוד במשך 5 דקות כדי לאפשר לסוכר להתקשות. סוכר עשוי גם להיות שחום עם לפיד קולינרי מקצועי.
יין מומלץ: שמפניה, פורט Tawny, Sauternes
קרם ברולה עובד ממש טוב עם שמפניה, נמל טאוני וסוטרן. סוטרן, נמל חום ושמפניה משלימים כולם קרם ברולה קרמי. אתה יכול לנסות שמפניה אנדרה קלואט ברוט רוז מס ' 3. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-53 דולר לבקבוק.
שמפניה אנדרה קלואט ברוט רוז מס ' 3