קושימומחה
מוכן ב7 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

קרם שוקולד ברולה

קרם שוקולד ברולה
קרם שוקולד ברולה הוא מתכון ים תיכוני המגיש 8. מנה אחת מכילה 478 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 41 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו ליקר שוקולד, אבקת קקאו, שוקולד, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 118 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות ו -20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זה עובד טוב כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 34%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {קרם ברולה ערכת בגידה}, קרם שוקולד ברולה, ו שוקולד, שוקולד, שוקולד, שוקולד, שוקולד, שוקולד, שוקולד, שוקולד, שוקולד.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 300 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בסיר בינוני שלבו את השמנת, 3/4 כוס הסוכר, השוקולד, הליקר, הקקאו והווניל. מבשלים על אש בינונית-נמוכה, תוך ערבוב מדי פעם, עד שנוצרות בועות סביב שולי התבנית.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ליקרליקר
ונילוניל
אבקת קקאואבקת קקאו
קרםקרם
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מחבתמחבת
3
מסירים מהאש ומניחים בצד.
4
בקערה גדולה מקציפים את החלמונים עד לאיחוד. מוסיפים בהדרגה חלק מתערובת השמנת החמה לחלמונים טרופים, כדי למתן.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
5
מקציפים את תערובת הביצים לתערובת השמנת החמה שנותרה תוך ערבוב מתמיד. אם נוצרים גושים, שפכו את התערובת לקערה דרך מסננת רשת תיל דקה. מחלקים את התערובת באופן שווה ל -6 עד 8 רמקינים חסיני אש. מסדרים את הרמקינס בתבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ 'וממלאים את המנה במים חמים בגודל 1 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
מיםמים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
תבנית אפייהתבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
מקציףמקציף
קערהקערה
6
אופים עד שהרפרפת התייצבה ויציבה, בערך 30 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מניחים להתקרר על מתלי תיל, ואז עוטפים בניילון כבד ומצננים לפחות 6 עד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
8
מפזרים כל פודינג באופן שווה עם מעט מ -2 כפות הסוכר הנותרות. צולים 5 1/2 אינץ ' מהאש עד שהסוכר נמס והופך לצבע קרמל.
מרכיבים שתצטרך
צבע קרמלצבע קרמל
פודינגפודינג
סוכרסוכר
9
מוציאים את הרפידות מהתנור ומניחים לעמוד במשך 5 דקות כדי לאפשר לסוכר להתקשות. סוכר עשוי גם להיות שחום עם לפיד קולינרי מקצועי.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: שמפניה, פורט Tawny, Sauternes

קרם ברולה עובד ממש טוב עם שמפניה, נמל טאוני וסוטרן. סוטרן, נמל חום ושמפניה משלימים כולם קרם ברולה קרמי. אתה יכול לנסות שמפניה אנדרה קלואט ברוט רוז מס ' 3. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-53 דולר לבקבוק.
שמפניה אנדרה קלואט ברוט רוז מס ' 3
שמפניה אנדרה קלואט ברוט רוז מס ' 3