קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות6
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

קרם של מרק אספרגוס טרי II

קרם של מרק אספרגוס טרי II
קרם של מרק אספרגוס טרי II עשוי להיות רק המרק שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 193 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. לכי לחנות ותקני קרם, חמאה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. . עם כפית ציון של 38% המנה הזאת די גרועה. נסו מרק אספרגוס טרי, גן-מרק אספרגוס טרי, ו מרק אספרגוס טרי שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול, לשלב אספרגוס, בצל קצוץ, ו 1/2 מרק עוף כוס. מכסים, ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום, ומבשלים שנחשפו עד אספרגוס הוא רך, על 12 דקות. לעבד את התערובת בבלנדר כדי לגרגר את הירקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
באותו סיר, להמיס את החמאה על אש בינונית נמוכה. מערבבים בקמח, מלח ופלפל. לבשל, ערבוב כל הזמן במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
לטאטא במרק העוף שנותר, ולהגדיל את החום בינוני. לבשל, ערבוב כל הזמן עד התערובת רותחים. מערבבים את מחית האספרגוס ואת החלב.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
שים את השמנת החמוצה בקערה קטנה, ומערבבים למלא את המרק החם.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיף את תערובת שמנת חמוצה ומיץ לימון למרק. מערבבים תוך חימום המרק לטמפרטורה המגישה, אבל לא מאפשרים לו לרתוח.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
6
מגישים באופן מיידי.