קרם של מרק אספרגוס טרי II
קרם של מרק אספרגוס טרי II עשוי להיות רק המרק שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 193 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. לכי לחנות ותקני קרם, חמאה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. . עם כפית ציון של 38% המנה הזאת די גרועה. נסו מרק אספרגוס טרי, גן-מרק אספרגוס טרי, ו מרק אספרגוס טרי שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, לשלב אספרגוס, בצל קצוץ, ו 1/2 מרק עוף כוס. מכסים, ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום, ומבשלים שנחשפו עד אספרגוס הוא רך, על 12 דקות. לעבד את התערובת בבלנדר כדי לגרגר את הירקות. תניח בצד.
באותו סיר, להמיס את החמאה על אש בינונית נמוכה. מערבבים בקמח, מלח ופלפל. לבשל, ערבוב כל הזמן במשך 2 דקות.
לטאטא במרק העוף שנותר, ולהגדיל את החום בינוני. לבשל, ערבוב כל הזמן עד התערובת רותחים. מערבבים את מחית האספרגוס ואת החלב.
שים את השמנת החמוצה בקערה קטנה, ומערבבים למלא את המרק החם.
מוסיף את תערובת שמנת חמוצה ומיץ לימון למרק. מערבבים תוך חימום המרק לטמפרטורה המגישה, אבל לא מאפשרים לו לרתוח.