קרם של מרק ארטישוק אני דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 404 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-52 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך מיורן, פלפל טחון, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. . מתכונים דומים: מרק ארטישוק ירושלמי וארטישוק ירושלמי, הקרם של מרק ארטישוק של מאסון-מכינים את המרק המיוחד הזה בבית, ו שמנת של מרק ארטישוק.
הוראות
1
קיטור הארטישוק ב 2 כוסות מים עד במכרז (כ 45 דקות) ושומר את הנוזל לאחר מכן. אפשר לארטישוקים להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק
מים
2
לגרד את הבשר מהשליש התחתון של כל עלה ומניחים בסיר מרק בינוני יחד עם נוזל ארטישוק.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק
מרק
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
הסר לחנוק מטושטשת מכל תחתית ארטישוק ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק
4
לקצוץ בקוביות את תחתית הארטישוק ולמקם בסיר המרק. הבא להוסיף ציר עוף, ורמוט, תפוחי אדמה, גזר, בצל, סלרי, שום, עלי מפרץ, ומרג ' ורם. מבשלים עד שהירקות רכים מאוד והנוזל מצטמצם ב-1/3, כ -45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תחתית ארטישוק
ציר עוף
עלי דפנה
ירק
מרז ' ורם
ורמוט
גזר
סלרי
שום
תפוח אדמה
בצל
מרק
ציוד שתשתמש בו
סיר
5
מחית המרק הבא בבלנדר ולחזור לסיר.
מרכיבים שתצטרך
מרק
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
סיר
6
מוסיפים את השמנת ואת הגבינה ואת החום דרך אבל לא להרתיח.