קרם של מרק ברוקולי עם שום קלוי Crostini
המתכון קרם של מרק ברוקולי עם שום קלוי Crostini מוכן תוך כ 23 דקות, והוא בהחלט יוצא מן הכלל צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 233 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו חלב התאדה, שיני שום קלויים, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכונים דומים: מרק שום צלוי עם Asiago Crostini, קרוסטיני שום צלוי, ו קרוסטיני שום צלוי.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
מסדרים פרוסות לחם על תבנית אפייה.
אופים במשך 6 דקות, עד קלוי.
בינתיים, בסיר מלאי גדול, מחממים שמן זית על אש בינונית.
מוסיפים בצל, סלרי, שום, גזר וברוקולי.
יוצקים מרק על ירקות ולהגדיל את החום גבוה. מביאים לרתיחה, להפחית את החום בינוני ומבשלים 5 דקות. באמצעות בלנדר טבילה, מחית עד חלקה או שאתה יכול להשתמש בבלנדר.
מוסיפים חלב ומבשלים 1 דקה כדי לחמם דרך. פירה שוב. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל. באמצעות מזלג, שיני שום מחית עם קמצוץ כל מלח ופלפל שחור, מה שהופך את הדבק עבה.
מורחים תערובת על לחם קלוי ומגישים עם מרק.