קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות17
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

קרם של מרק פטריות בר

קרם של מרק פטריות בר
קרם של מרק פטריות בר דורש סביב 1 שעה ו -50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 451 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 37 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הרבה אנשים באמת אהבו את המרק הזה. אם יש לכם פטריות קרמיני, בתוספת 1 כף חמאה, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. , שהוא מוצק. נסו קרם של מרק פטריות בר, קרם של מרק פטריות בר, ו שמנת של פטריות ומרק אורז בר (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
לנקות את הפטריות על ידי ניגוב אותם עם מגבת נייר יבש. אל תשטוף אותם! להפריד את הגבעולים, לקצץ את כל חלקים רעים, לחתוך בגסות את הגבעולים. חותכים את כובעי הפטריות בעובי 1/4 אינץ', ואם הם גדולים, לחתוך אותם לחתיכות בגודל ביס. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
כדי להפוך את המניה, לחמם את שמן הזית ו 1 כף החמאה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
מוסיפים את גבעולי הפטרייה הקצוצים, את הבצל, את הגזר, את ענף הקורנית, 1 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל ומבשלים מעל חום בינוני-נמוך במשך 10 עד 15 דקות, עד שהירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
5
מוסיפים 6 כוסות מים, מביאים לרתיחה, מפחיתים את החום, ומבשלים שנחשפו במשך 30 דקות. מתח, שומר את הנוזל. אתה צריך בערך 4 1/2 כוסות של מלאי. אם לא, להוסיף קצת מים.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
6
בינתיים, בסיר גדול אחר, לחמם את 1/4 קילו הנותרים של חמאה ולהוסיף כרישה. מבשלים על אש נמוכה במשך 15 עד 20 דקות, עד הכרישה להתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
מוסיפים את כובעי הפטרייה החתוכים ומבשלים 10 דקות, או עד שהם משחימים ומכרזים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
8
מוסיפים את הקמח ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
9
מוסיפים את היין הלבן ומערבבים עוד דקה, מגרדים את תחתית הסיר.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
10
מוסיפים את מלאי הפטריות, עלי טימין טחונים, 1 1/2 כפיות מלח, ו 1 כפית פלפל ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
11
מוסיפים את חצי וחצי, שמנת ופטרוזיליה, מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומחממים דרך אבל לא מרתיחים.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
12
מגישים חם.