קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות17
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

קרם של מרק פטריות בר

קרם של מרק פטריות בר
קרם של מרק פטריות בר דורש סביב 1 שעה ו -50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 451 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 37 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הרבה אנשים באמת אהבו את המרק הזה. אם יש לכם פטריות קרמיני, בתוספת 1 כף חמאה, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. , שהוא מוצק. נסו קרם של מרק פטריות בר, קרם של מרק פטריות בר, ו שמנת של פטריות ומרק אורז בר (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
לנקות את הפטריות על ידי ניגוב אותם עם מגבת נייר יבש. אל תשטוף אותם! להפריד את הגבעולים, לקצץ את כל חלקים רעים, לחתוך בגסות את הגבעולים. חותכים את כובעי הפטריות בעובי 1/4 אינץ', ואם הם גדולים, לחתוך אותם לחתיכות בגודל ביס. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
3
כדי להפוך את המניה, לחמם את שמן הזית ו 1 כף החמאה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מוסיפים את גבעולי הפטרייה הקצוצים, את הבצל, את הגזר, את ענף הקורנית, 1 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל ומבשלים מעל חום בינוני-נמוך במשך 10 עד 15 דקות, עד שהירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
מוסיפים 6 כוסות מים, מביאים לרתיחה, מפחיתים את החום, ומבשלים שנחשפו במשך 30 דקות. מתח, שומר את הנוזל. אתה צריך בערך 4 1/2 כוסות של מלאי. אם לא, להוסיף קצת מים.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
6
בינתיים, בסיר גדול אחר, לחמם את 1/4 קילו הנותרים של חמאה ולהוסיף כרישה. מבשלים על אש נמוכה במשך 15 עד 20 דקות, עד הכרישה להתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
מוסיפים את כובעי הפטרייה החתוכים ומבשלים 10 דקות, או עד שהם משחימים ומכרזים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
8
מוסיפים את הקמח ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
9
מוסיפים את היין הלבן ומערבבים עוד דקה, מגרדים את תחתית הסיר.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
10
מוסיפים את מלאי הפטריות, עלי טימין טחונים, 1 1/2 כפיות מלח, ו 1 כפית פלפל ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
11
מוסיפים את חצי וחצי, שמנת ופטרוזיליה, מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומחממים דרך אבל לא מרתיחים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
12
מגישים חם.