קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות17
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

קרם של מרק פטריות בר

קרם של מרק פטריות בר
קרם של מרק פטריות בר דורש סביב 1 שעה ו -50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 451 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 37 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הרבה אנשים באמת אהבו את המרק הזה. אם יש לכם פטריות קרמיני, בתוספת 1 כף חמאה, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. , שהוא מוצק. נסו קרם של מרק פטריות בר, קרם של מרק פטריות בר, ו שמנת של פטריות ומרק אורז בר (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
לנקות את הפטריות על ידי ניגוב אותם עם מגבת נייר יבש. אל תשטוף אותם! להפריד את הגבעולים, לקצץ את כל חלקים רעים, לחתוך בגסות את הגבעולים. חותכים את כובעי הפטריות בעובי 1/4 אינץ', ואם הם גדולים, לחתוך אותם לחתיכות בגודל ביס. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
3
כדי להפוך את המניה, לחמם את שמן הזית ו 1 כף החמאה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים את גבעולי הפטרייה הקצוצים, את הבצל, את הגזר, את ענף הקורנית, 1 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל ומבשלים מעל חום בינוני-נמוך במשך 10 עד 15 דקות, עד שהירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מוסיפים 6 כוסות מים, מביאים לרתיחה, מפחיתים את החום, ומבשלים שנחשפו במשך 30 דקות. מתח, שומר את הנוזל. אתה צריך בערך 4 1/2 כוסות של מלאי. אם לא, להוסיף קצת מים.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
6
בינתיים, בסיר גדול אחר, לחמם את 1/4 קילו הנותרים של חמאה ולהוסיף כרישה. מבשלים על אש נמוכה במשך 15 עד 20 דקות, עד הכרישה להתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מוסיפים את כובעי הפטרייה החתוכים ומבשלים 10 דקות, או עד שהם משחימים ומכרזים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
8
מוסיפים את הקמח ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
9
מוסיפים את היין הלבן ומערבבים עוד דקה, מגרדים את תחתית הסיר.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
מוסיפים את מלאי הפטריות, עלי טימין טחונים, 1 1/2 כפיות מלח, ו 1 כפית פלפל ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
11
מוסיפים את חצי וחצי, שמנת ופטרוזיליה, מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומחממים דרך אבל לא מרתיחים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
12
מגישים חם.