קרם של מרק פטריות בר
קרם של מרק פטריות בר דורש סביב 1 שעה ו -50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 451 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 37 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הרבה אנשים באמת אהבו את המרק הזה. אם יש לכם פטריות קרמיני, בתוספת 1 כף חמאה, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. , שהוא מוצק. נסו קרם של מרק פטריות בר, קרם של מרק פטריות בר, ו שמנת של פטריות ומרק אורז בר (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
לנקות את הפטריות על ידי ניגוב אותם עם מגבת נייר יבש. אל תשטוף אותם! להפריד את הגבעולים, לקצץ את כל חלקים רעים, לחתוך בגסות את הגבעולים. חותכים את כובעי הפטריות בעובי 1/4 אינץ', ואם הם גדולים, לחתוך אותם לחתיכות בגודל ביס. תניח בצד.
כדי להפוך את המניה, לחמם את שמן הזית ו 1 כף החמאה בסיר גדול.
מוסיפים את גבעולי הפטרייה הקצוצים, את הבצל, את הגזר, את ענף הקורנית, 1 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל ומבשלים מעל חום בינוני-נמוך במשך 10 עד 15 דקות, עד שהירקות רכים.
מוסיפים 6 כוסות מים, מביאים לרתיחה, מפחיתים את החום, ומבשלים שנחשפו במשך 30 דקות. מתח, שומר את הנוזל. אתה צריך בערך 4 1/2 כוסות של מלאי. אם לא, להוסיף קצת מים.
בינתיים, בסיר גדול אחר, לחמם את 1/4 קילו הנותרים של חמאה ולהוסיף כרישה. מבשלים על אש נמוכה במשך 15 עד 20 דקות, עד הכרישה להתחיל חום.
מוסיפים את כובעי הפטרייה החתוכים ומבשלים 10 דקות, או עד שהם משחימים ומכרזים.
מוסיפים את הקמח ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים את היין הלבן ומערבבים עוד דקה, מגרדים את תחתית הסיר.
מוסיפים את מלאי הפטריות, עלי טימין טחונים, 1 1/2 כפיות מלח, ו 1 כפית פלפל ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים במשך 15 דקות.
מוסיפים את חצי וחצי, שמנת ופטרוזיליה, מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומחממים דרך אבל לא מרתיחים.