קרמל אגס ועוגת פודינג חמוציות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל אגס קרמל ועוגת פודינג חמוציות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 297 קלוריות. והוא מספק כ 6 מנות . גשו לסופר וקנו מלח, אגסי ברטלט, חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו קרמל ופודינג אגס, פודינג קרמל אגס, ו אגס חמוציות קרמל פריך (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל את הכנס בישול של 5-כדי 6-qt. בישול איטי * בכל רחבי עם תרסיס שמן בישול. באופן שווה להפיץ קרמל על החלק התחתון, ולאחר מכן העליון עם שכבה אפילו של אגסים.
לטאטא יחד קמח, סוכר, מלח, אבקת אפייה, חלב וחמאה בקערה בינונית עד חלקה בעיקר עם רק גושים זעירים שנותרו.
יוצקים על פירות ולהפיץ עם מרית כדי לכסות באופן שווה.
מכסים ומבשלים עד שקיסם מוכנס בחלק העוגה יוצא נקי, על 1 שעה ו 20 דקות על גבוה או 2 1/4 שעות על נמוך.
הסר אגן מ בישול איטי ולתת עוגת פודינג להתקרר 5 דקות. כף על צלחות, צד אגס למעלה, ו dollop עם קרם frache.
* אתה יכול להשתמש 4 qt. בישול איטי, אבל ייתכן שיהיה צורך להגדיל את זמן הבישול.