קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קרמל אגס ועוגת פודינג חמוציות

קרמל אגס ועוגת פודינג חמוציות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל אגס קרמל ועוגת פודינג חמוציות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 297 קלוריות. והוא מספק כ 6 מנות . גשו לסופר וקנו מלח, אגסי ברטלט, חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו קרמל ופודינג אגס, פודינג קרמל אגס, ו אגס חמוציות קרמל פריך (מתכונים דומים).

הוראות

1
מעיל את הכנס בישול של 5-כדי 6-qt. בישול איטי * בכל רחבי עם תרסיס שמן בישול. באופן שווה להפיץ קרמל על החלק התחתון, ולאחר מכן העליון עם שכבה אפילו של אגסים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
דַק-דַק-
2
מפזרים חמוציות.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
3
לטאטא יחד קמח, סוכר, מלח, אבקת אפייה, חלב וחמאה בקערה בינונית עד חלקה בעיקר עם רק גושים זעירים שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
יוצקים על פירות ולהפיץ עם מרית כדי לכסות באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
מכסים ומבשלים עד שקיסם מוכנס בחלק העוגה יוצא נקי, על 1 שעה ו 20 דקות על גבוה או 2 1/4 שעות על נמוך.
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
6
הסר אגן מ בישול איטי ולתת עוגת פודינג להתקרר 5 דקות. כף על צלחות, צד אגס למעלה, ו dollop עם קרם frache.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
7
* אתה יכול להשתמש 4 qt. בישול איטי, אבל ייתכן שיהיה צורך להגדיל את זמן הבישול.