קרמל בייגלה בירה
קרמל בייגלה בירה יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 84 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. מתאים ל-75 מנות. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. לך לחנות ותביא סירופ מאלט שעורה, מלח ים, שמנת כבדה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 8 שעות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: קרמל בייגלה בירה, קרמל בירה ובייגלה, ו קרמל שיכר ובייגלה רך.
הוראות
משמנים את החלק התחתון ואת הצדדים של גיליון האפייה עם חמאה 1 כפית, ומניחים אותו בצד על משטח עמיד בפני חום.
מערבבים את השמנת, הסוכר, סירופ מאלט, מלח ים משובח, ואת 7 כפות חמאה גדולה (6-8 ליטר) קומקום. מערבבים כמה פעמים עם מרית חסינת חום רק כדי לוודא שאין גושים גדולים של סוכר יבש, ולאחר מכן מביאים לרתיחה על חום גבוה.
להפחית את החום בינוני ולהכניס את מדחום ממתקים. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד התערובת מגיעה 122° / 122°C (שלב הכדור הקשה), כ 20 דקות. (לצפות בו מקרוב: ברגע שהוא מגיע240 / 115°C (שלב כדור רך), לאחר כ 15 דקות, אתה רוצה להישאר בקרבת מקום ומערבבים אותו בתדירות גבוהה יותר כפי שהוא נוטה לחרוך על החלק התחתון של הסיר.)
מערבבים את הפחתת הבירה, ואז בייגלה ומלח ים גס.
מערבבים היטב, מגרד את החלק התחתון של הסיר מספר פעמים כדי לשלב הכל.
שים על כפפות התנור שלך בזהירות (ברצינות-בבקשה להיזהר!) יוצקים את הקרמל על תבנית אפייה מוכנה.
מורחים אותו עם המרית, הפצת חתיכות בייגלה באופן שווה ככל האפשר. לאפשר לו להתקרר עד שהוא מוצק למגע, 1 עד 2 שעות.
הפעל את הקצה של סכין שף חדה סביב הקצוות של גיליון האפייה כדי לשחרר את הקרמל. להפוך אותו על קרש חיתוך מצופה, לחתוך אותו לחתיכות 1-by 1½ אינץ', ולעטוף אותם בניירות מתפתל השעווה.
אחסן את הקרמלים במיכל אטום במקרר עד 3 שבועות (תן להם לבוא לטמפרטורת החדר לפני שאתה אוכל אותם!).
הפחתת בירה: אתה צריך 6 בקבוקי 12-אונקיה של בירה, רצוי שיכר כהה חזק.
יוצקים את התוכן של 3 של הבקבוקים לתוך סיר גדול (6-8 ליטר), ומניחים אותו על חום גבוה. מערבבים לעתים קרובות כדי לפזר את הפחמן ולמנוע את הנוזל מרתיחה מעל. ברגע הבירה היא לרתיחה מתגלגלת, לאט להוסיף עוד בקבוק, ערבוב כל הזמן, להביא לרתיחה שוב. חזור עד שכל הבירה היא בסיר.
מבשלים את הבירה על חום גבוה, ערבוב כל הזמן, עד כל הפחמון התפוגג וזה כבר לא בסכנה של רותחים מעל, כ -20 דקות.
להפחית את החום בינוני ולהמשיך לבשל, ערבוב מדי פעם, עד נפח הנוזל מצטמצם באופן דרמטי (כ 1/2 כוס) ואת הירידה יש את העקביות של סירופ פנקייק fakey כפי שהוא מתקרר).
הסר מהחום ולאפשר לו להתקרר לטמפרטורת החדר.
אחסן את ההפחתה במיכל אטום. זה ישמור במקרר עד 1 חודש.