קרמל מלוח כהה נטול גלוטן, וצמחוני מתאבנים. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 0 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 58 קלוריות. והוא יספק כ 64 מנות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך רוטב סויה, שמנת כבדה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו 4 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו שוקולד מריר עם ניב קקאו קרמל, תערובת צ'קס כהה ומלוח, ו קליפת שוקולד מרירה מתוקה ומליחה (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בשורה התחתונה והצדדים של מחבת מרובעת 8 אינץ ' עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
מחבת
3
מערבבים את הסוכר, מים, סירופ תירס, וקרם של טרטר בסיר 4 ליטר כבד ומניחים על חום גבוה. מערבבים מדי פעם עד הסוכר מומס. לכסות ולהמשיך לבשל במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטר
סירופ תירס
סוכר
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
4
בינתיים, לשלב את השמנת הכבדה ורוטב סויה בכוס מדידה נוזלית. תדאג שזה והחמאה יהיו בהיכון.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדה
רוטב סויה
חמאה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
5
הסר את המכסה מתערובת הסוכר, לצרף מדחום ממתקים לצד המחבת. כאשר תערובת הסוכר מגיע 230 מעלות F, להפחית את החום בינוני לבשל, מבלי לערבב, עד הסירופ הוא צבע זהוב מתקרב 300 מעלות F, על 6 עד 7 דקות. בשלב זה, יש פחות סבירות של כל התגבשות, כך בעדינות לסובב את המחבת כדי לשבור את כל כיסים חמים.
מרכיבים שתצטרך
סירופ
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקים
מחבת
6
כאשר הטמפרטורה מתקרבת 350 מעלות F, זה יהפוך ענבר עמוק.
7
הסר את המחבת מן החום, בעדינות לסובב שוב לשבור את כל כיסים חמים. מגניב במשך 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
בזהירות לשלב את תערובת שמנת וסויה והחמאה לתוך המחבת. מערבבים לשלב. להחזיר את הקרמל לחום בינוני, לערבב עד החמאה נמסה לחלוטין, ולהמשיך לבשל עד שהוא מגיע 255 מעלות F.