Bûche דה Noël קרמל פקאן עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 38 גרם של שומן, וסך הכל 612 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. אם יש לך כל מטרה קמח, אבקת סוכר, ויסקי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 31%. נסו שוקולד וקרמל מלוח Bûche de Nöel, Bûche de Noël, ו Buche De Noel (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 177°. קו 17x12x1 אינץ ' מסגרת אפייה עם קלף; נייר חמאה. דופק אגוזים וקמח במעבד עד אגוזים קצוצים דק (לא הקרקע). באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה ומלח בקערה גדולה מאוד עד קצף. עם מיקסר פועל, בהדרגה לנצח 1/4 כוס סוכר, להכות רק עד פסגות נוקשות טופס. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חלמונים עם 1/3 כוס סוכר בורבון בקערה גדולה עד מעובה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
בורבון
חמאה
קמח לכל מטרה
סוכר
חלמון ביצה
אגוזים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
תבנית אפייה
בלנדר
קערה
תנור
2
מוסיפים תערובת חלמון לתערובת ביצה-לבן.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
ביצה
3
מפזרים אגוזים מעל; לקפל בעדינות עד כמעט משולב.
מרכיבים שתצטרך
אגוזים
4
מוסיפים חמאה; מקפלים בעדינות רק כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
5
יוצקים לתוך תבנית אפייה מוכנה, הפצת הבלילה בעדינות כדי ליצור שכבה אפילו.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
6
אופים עוגה עד הקצוות מתחילים חום ועוגה הוא המשרד לגעת, על 14 דקות. מגניב במחבת על המדף.
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
1
מערבבים 1 1/4 כוסות סוכר ו 1/3 כוס מים בסיר בינוני כבד על חום בינוני עד הסוכר מתמוסס. להגדיל את החום; להרתיח מבלי לערבב עד ענבר עמוק, לפעמים מסתחרר מחבת צחצוח למטה הצדדים עם מברשת מאפה רטוב, על 9 דקות (הזמן ישתנה, בהתאם לגודל של מחבת).
מרכיבים שתצטרך
סוכר
מים
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
מחבת רוטב
מחבת
2
הסר מהחום; מיד להוסיף קרם (תערובת יהיה בועות במרץ).
מרכיבים שתצטרך
קרם
3
להקציף בחמאה, ויסקי, ומלח. מערבבים על חום בינוני עד שכל סיביות קרמל להתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
סיביות קרמל
בורבון
חמאה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
4
להעביר 1 כוס רוטב קרמל לכד קטן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב קרמל
5
מוסיפים שוקולד לקרמל שנותר בסיר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
קרמל
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
6
תן לעמוד את החום 5 דקות; להקציף עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
מקציף
7
העברה לקערה.
ציוד שתשתמש בו
קערה
8
בואו ציפוי לעמוד עד להפיץ, ערבוב מדי פעם, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי
9
מורחים 1 כוס ציפוי על עוגה בשכבה אפילו. החל מ 1 צד ארוך באמצעות קלף כסיוע, להפשיל עוגת ג ' לי רול בסגנון. החל 1 אינץ 'מכל קצה של עוגה, לחתוך 3 אינץ' ארוך חתיכה אלכסונית מכל קצה. סדר עוגה, צד התפר למטה, על מגש.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי
מורחים
ג'לי
גלול
10
מורחים בצד לחתוך של כל חתיכה עוגה 3 אינץ ' עם קצת ציפוי. לצרף חתיכת עוגה 1, ציפוי בצד למטה, לראש העוגה ליד קצה 1. לצרף חתיכה שנייה לצד העוגה ליד הקצה הנגדי. מכסים את העוגה עם זיגוג נשאר. הפעל מזלג במעגלים קונצנטריים על קצוות העוגה. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. לכסות באופן רופף עם נייר שעווה ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי
מורחים
11
מקשטים מגש עם עלים.
12
מפזרים עוגה קלות עם אבקת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
13
חותכים עוגה לפרוסות ומגישים עם בננות, אם תרצה, גלידה, ורוטב.