קרמל ריבת חלב
קרמל ריבת חלב יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 113 גרם של שומן, וסך הכל 2464 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא קצפת, חמאה, סירופ תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: דלעת ספייס קרמל (ושגיאות נפוצות אנשים עושים בעת ביצוע קרמל), עוגת חמאה עם שוקולד חמאה גאנש, ו עוגת דלעת חמאה עם ציפוי ריבת חלב.
הוראות
חמאה 8-by 8-in. מחבת אלומיניום חד פעמית ולהגדיר על תבנית אפייה.
ב5-6-qt. סיר מעל חום בינוני-נמוך, להשתמש מרית חסינת חום כדי לערבב יחד 3/4 כוס חמאה, סירופ תירס, סוכר חום, שמנת, מיץ לימון, מלח, ו 1/2 כוס מים עד החמאה נמסה וסוכר הוא מומס לחלוטין (ראה "Caramelizing סוכר: לצפות מקרוב," להלן). להגדיל את החום בינוני ולהביא תערובת לרתיחה. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד התערובת היא חום זהוב ומודד 240 עד 245 על מדחום ממתקים (ראה "באמצעות מדחום ממתקים", להלן), 15 עד 20 דקות.
הסר מחום ומערבבים בזהירות וניל (תערובת יהיה בועה למעלה). מיד לשפוך קרמל למחבת מוכנה. צמרמורת עד המשרד מספיק כדי לחתוך, על 2 1/2 שעות.
הסר מחבת (ראה הערות) ולהשתמש סכין גדולה, חדה לחתוך קרמל לתוך 1-ב. ריבועים. לעטוף כל חתיכה (ראה הערות) ולאחסן במיכל אטום במקרר עד 2 שבועות. הביאו לטמפרטורת החדר הקרירה לפני האכילה.
Caramelizing סוכר: לצפות מקרוב. סוכר מבשל במהירות ברגע שהוא מתחיל חום, כך יש את החומרים שלך נמדדים ואת הכלים שלך התאספו לפני שתתחיל. לפני הבאת תערובת הסוכר שלך לרתיחה, ודא שאתה לחלוטין להמיס את הסוכר ולהמיס את החמאה: מערבבים את התערובת עם מרית גמישה חסינת חום מעל חום בינוני נמוך, פועל המרית סביב החלק הפנימי של הסיר כמה פעמים כדי לערבב הכל ביסודיות יחד.
זה יכול להיות מסובך לדעת מתי תערובת סוכר הגיעה לטמפרטורה שתניב את המרקם שאתה אחרי. למרבה המזל, מדחמי ממתקים מחסלים את הניחושים. תוכלו למצוא אותם בסופרמרקטים וכמה חנויות לחומרי בניין; הקפד לבחור אחד שמודד טמפרטורות עד 40
בדוק את זה קודם: אם יש לך מדחום ישן בחלק האחורי של מגירת הגאדג ' ט שלך, לבדוק את הדיוק שלה על ידי טבילה אותו במים רותחים; זה צריך לקרוא 21
(אם זה לא, לקבל מדחום חדש.) האהוב עלינו במטבח הבדיקה הוא טיילור קלאסי ממתקים ומדחום אנלוגי ומטגנים עמוקים ($13; זמין בחנויות כלי בית ושיפור הבית), מודל זול זה קל לקרוא ומחבר בצורה מאובטחת לצד של המחבת.
קרא אותו במדויק: לצרף את המדחום לצד של המחבת לאחר תערובת הסוכר הגיע לרתיחה. המיקום של חיישן החום משתנה בין המותגים, אבל בדרך כלל החלק התחתון של המדחום חייב להיות שקוע לחלוטין בתערובת הסוכר כדי לקבל קריאה מדויקת. אם התערובת היא רדודה מדי, בזהירות להטות את המחבת עד הנוזל לחלוטין מכסה את החלק התחתון של המדחום כאשר אתה רוצה לבדוק את הטמפרטורה.