קרמל תפוח טריפל הוא מתכון ללא גלוטן עם 14 מנות. מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-6 גרם חלבון, 18 גרם שומן ובסך הכל 410 קלוריות. ליל כל הקדושים יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. זה עובד היטב כקינוח די זול. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש גבינת שמנת, תבלין פאי תפוחים נוסף, כיכרות עוגת פאונד וחמאה. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. עם ציון של 20%, המנה הזו גרועה למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: טריפל קרמל תפוח ענק, טריפל קרמל ענק, ו-Caramel Apple Icebox Trifle.
הוראות
1
במחבת גדולה ממיסים חמאה על אש בינונית. מערבבים פנימה את התפוחים, אגוזי מלך, סוכר חום ו-1/2 כפית תבלין פאי תפוחים. מבשלים ומערבבים במשך 8-10 דקות או עד שהתפוחים רכים.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
כָּתֵף
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
בקערה גדולה טורפים גבינת שמנת עד לקבלת תערובת חלקה. טורפים פנימה 1/2 כוס ציפוי קרמל ושאר תבלין פאי תפוחים. מקפלים פנימה 2 כוסות תוספת מוקצפת.
טריפל עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Lexème Pinot Noir. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-45 דולר.