קרמל תפוח-עוגיות שיבולת שועל
עוגיות תפוח-שיבולת שועל קרמל עשויות להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 22 מנות. עם 168 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך וניל, סוכר חום, קמח זהב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו עוגיות שיבולת שועל קרמל, עוגיות תפוחים קרמל שיבולת שועל, ו עוגיות שיבולת שועל-קרמל תפוחים סגנון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. גליונות עוגיות קו עם נייר קלף. בקערה בינונית, מערבבים יחד קמח, שיבולת שועל, אבקת אפייה ומלח; להפריש.
בקערה גדולה, לנצח חמאה וסוכר חום עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד מעורבב היטב.
הוסף רסק תפוחים, וניל וביצה; הכה במהירות נמוכה 30 שניות (תערובת תהיה גבשושי). עם מיקסר פועל על מהירות נמוכה, בהדרגה להוסיף תערובת קמח, קצת בכל פעם, מכות עד בשילוב. מערבבים שבבי חמאה.
באמצעות סקופ עוגיות בינוני, טיפה בצק על 2 סנטימטרים זה מזה על גבי גיליונות עוגיות. לטבול אגודל לתוך קמח נוסף; לחץ למרכז של כל עוגייה כדי ליצור דיכאון. ממלאים כל אחד עם מנה של חמאת תפוחים.
אופים כ 22 דקות או עד עוגיות נקבעים וזהב סביב הקצוות. מגניב 5 דקות; להסיר מגיליונות עוגיות כדי מדפי קירור.