חומוס מזוגג בלסמי וירקות חרדל
גרגרי חומוס מזוגגים בלסמי וירוקי חרדל עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 3 גרם של שומן, וסך הכל 213 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. גשו לסופר וקנו ירקות חרדל, חומץ בלסמי, מרק ירקות, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו ירוק קולר מזוגג בלסמי, סלמון מזוגג בלסמי-דבש-חרדל קל, ו מייפל-חרדל-סטייקים בלסמיים מזוגגים עם גבינה כחולה-פקאן קונפטי (מתכונים דומים).
הוראות
הסר כל גבעולים גדולים מן הירוקים ולהשליך. לקרוע את העלים לחתיכות בגודל ביס. בסיר עמוק או ווק, לטגן את הבצל בכף או שתיים של מרק ירקות עד דהוי בעיקר ורוד, על 4 דקות.
מוסיפים את השום הקצוץ ופלפל אדום וכף נוספת של מרק ומבשלים, ערבוב, עוד דקה.
מוסיפים את הירוקים חרדל, 2 כפות של מרק, ומבשלים, ערבוב, עד ירקות נבלים אבל עדיין ירוק בהיר, על 3-5 דקות. מערבבים במלח, אם משתמשים.
הסר ירקות ובצל מחבת עם כף מחורצת ומניח בצלחת הגשה, משאיר כל נוזל במחבת.
מוסיפים את חומץ בלסמי, רוטב סויה, אגבה או סוכר לנוזל במחבת (אם אין נוזל, מוסיפים 2 כפות של מרק).
מוסיפים את החומוס ומבשלים, ערבוב, על חום בינוני עד הנוזל מצטמצם על ידי כמחצית. כפית חומוס על הירקות ולטפטף את הרוטב על כל.
מגישים חם, עם חומץ בלסמי נוסף ליד השולחן.