קרמל-תפוח פריך
פריך קרמל תפוח עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 445 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם תפוחים אפויים, ציפוי קרמל, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: פריך תפוח קרמל, פריך תפוח קרמל, ו פריך תפוח קרמל.
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים יחד ציפוי קרמל ואת הקינמון עד מעורבב.
הוסף תפוחים; לזרוק עד מצופה שווה.
מורחים בתבנית אפיית זכוכית ungreased 8 אינץ ' (2-quart).
באותה קערה, מערבבים 2/3 כוס קמח ואת הסוכר החום.
חותכים בחמאה, באמצעות בלנדר מאפה (או משיכת 2 סכיני שולחן באמצעות תערובת בכיוונים מנוגדים), עד שהתערובת נראית כמו פירורים גסים. מערבבים בשיבולת שועל. תערובת פירורים על תפוחים בתבנית אפייה.
אופים 45 עד 50 דקות או עד שהתפוחים רכים וציפוי זהוב חום. אם תרצה, מגישים עם קצפת וציפוי קרמל נוסף.