קרמל תפוחים רך
קרמל סיידר תפוחים רך עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 30 גרם חלבון 386 גרם של שומן, וסך הכל 8582 קלוריות. והוא יספק כ 1 מנות. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. אם יש לכם שמנת כבדה, מים, סירופ תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו קרמל סיידר תפוחים, קרמל סיידר תפוחים, ו קרמל סיידר תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, מבשלים את סיידר תפוחים על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד מופחת 1 כוס, על 1 שעה.
יוצקים את סיידר מופחת לתוך קערה.
קו 9 על 13 אינץ ' מעוטר במחבת עם לסכל מעיל לסכל עם תרסיס בישול nonstick. בסיר בינוני, לשלב את השמנת הכבדה חלב מרוכז ולהביא לרתיחה מעל חום מתון; לשמור על התערובת חמה על חום נמוך.
בסיר גדול אחר, לשלב את הסוכר עם סיידר תפוחים מופחת, סירופ תירס, מים ומלח ולהביא לרתיחה. מבשלים מעל חום מתון עד הסוכר מתמוסס, על 5 דקות. בזהירות להקציף את החמאה עד נמס. בהדרגה לטאטא בתערובת קרם חם עד incorporated. מבשלים מעל חום נמוך בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד צורות קרמל הזהב והטמפרטורה מגיעה 245 על מדחום ממתקים, כ 45 דקות. מערבבים בקינמון, allspice וציפורן לגרד את הקרמל למחבת מוכנה.
בואו להתקרר לחלוטין, ואז לקרר את הקרמל בן לילה.
מברשת קלה גיליון נייר קלף עם שמן. הפוך את הקרמל על הקלף וקלף את נייר הכסף. באמצעות סכין חדה, לחתוך את הקרמל לרצועות 1 אינץ 'רחב, ולאחר מכן לחתוך את רוחב הבלוק לתוך מלבנים 1/2 אינץ'. לעטוף כל קרמל בכיכר נייר קלף או עטיפת ממתקים ולסובב את הקצוות כדי לאטום.
מגישים או לארוז את הקרמלים לקופסאות.