קרפ אגוז עם פטל ותאנים מיובשות
מתכון קרפים אגוז עם פטל ותאנים מיובשות יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 6. מנה אחת מכילה 467 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם סוכר, קליפת תפוז, חמאה נוספת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו תאנים ופטל עם קרם לבנדר-דבש, תאנים אפויות עם פטל וקרם יוגורט, ו תאנים עלומות חמות עם פטל טרי (מתכונים דומים).
הוראות
לגרד זרעים שעועית וניל לתוך סיר בינוני כבד; להוסיף שעועית.
מוסיפים תאנים, פטל עם מיצים וכל שאר החומרים. מביאים לרתיחה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. מבשלים מעל חום בינוני עד תאנים במכרז, כ 30 דקות. מגניב. (ניתן להכין 3 ימים קדימה. כיסוי וצינה.)
שלב 1 כוס חלב הבא 7 מרכיבים בבלנדר. להתמזג עד חלקה, מדי פעם גירוד למטה הצדדים של בלנדר. כיסוי; הבלילה קרפ צינה במיכל בלנדר 2 שעות. תערובת מחדש הבלילה 15 שניות. במידת הצורך, הבלילה דקה עם חלב נוסף, 1 כף בכל פעם, כדי עקביות של שמנת כבדה.
מחבת nonstick חום עם תחתית בקוטר 7 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה.
מחבת מברשת עם חמאה מומסת נוספת.
יוצקים scant 1/4 גביע קרפ הבלילה לתוך מחבת, הטיית מחבת במהירות לתחתית המעיל. קוק עד העליון של קרפ מופיע יבש התחתון הוא זהוב, התרופפות הצדדים של קרפ עם מרית, על 35 שניות. הפוך קרפ מעל; לבשל עד כתמים חומים מופיעים בתחתית, על 20 שניות. תהפוך את קרפ לצלחת. חזור עם הבלילה שנותרה. מחסנית קרפים על צלחת.
מברשת 13 x 9 x 2 אינץ זכוכית צלחת אפייה עם חמאה מומסת נוספת. כפית נדיבה 2 כפות מילוי על מרכז הצד המנוקד של 1 קרפ.
מורחים מילוי בתוך 1 אינץ ' של קצה קרפ. מקפלים קרפ במחצית, ואז לקפל במחצית שוב, יצירת צורה טריז.
מקום מלא קרפ בצלחת מוכנה. חזור עם קרפים שנותרו ומילוי, חופפים קרפים מעט בצלחת.
קרפ מברשת בקלילות עם חמאה מומסת.
מפזרים קלות עם סוכר נוסף. צלחת כיסוי בנייר כסף. מערבבים קרם fraîche ודבש בקערה קטנה להתמזג. (Crepes and honey crème fraîche can be prepared 1 day ahead. מכסים בנפרד ומקררים.)
אופים קרפים, מכוסה, עד מחומם דרך, כ -20 דקות.
מניחים 2 קרפים על כל אחד 6 צלחות. למעלה עם מנה של דבש קרם fraîche ומגישים.