קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

קרפ דובדבנים ברנדי

קרפ דובדבנים ברנדי
קרפ דובדבן ברנדי יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 367 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. 8 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם חמאה, קרפים, ענפי מנטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו קרפ דובדבנים ברנדי, כדורי דובדבן ברנדי, ו Cherry Clafouti ברנדי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר בינוני, לשלב מילוי עוגה וברנדי. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני. מערבבים בחמאה 1 חתיכה בכל פעם עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
פטל טרי ופיזורים דקורטיביים, לא חובהפטל טרי ופיזורים דקורטיביים, לא חובה
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
ציוד שתשתמש בו
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
2
הסר מהחום. מניחים בצד 6 דובדבנים, לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
3
מחלקים את המילוי בין 6 קרפים לגלגל או לקפל קרפים. למעלה עם טפטוף של סירופ שוקולד ומקשטים עם sprig של מנטה ודובדבנים שמורים.
מרכיבים שתצטרך
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטי אחת עם כ-50 קלוריותקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי אחת עם כ-50 קלוריות
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
קרפיםקרפים
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבתחמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת

יין מומלץ: קרם שרי, בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), Moscato Dasti, יציאה, בורדו לבן

קרפים בתפריט? נסה זיווג עם קרם שרי, בורדו, ושמפניה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "