קרפ מילנזי
Crêpes Milanese דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 173 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לך גבינת פרמזן, קרפים, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. וזה די גרוע. נסו ריזוטו Milanese בסגנון (ריזוטן alla Milanese), Asparagi alla milanese (אספרגוס בסגנון מילאנו), ו ריזוטו alla milanese (ריזוטו בסגנון מילאנו) (מתכונים דומים).
הוראות
להתאים בעדינות כל crpe, צד כהה למעלה, לתוך ramekin רדוד חמאה (על 4 - by 6-in. סגלגל או 4-5 - in. עגול); הקצוות יהיה להאריך על שפת.
Lay 1 פרוסה פרושוטו בצורה חלקה על כל crpe. לפצח ביצה; מחזיק קרוב פרושוטו, למשוך את הקליפה בנפרד לתת ביצה לזרום בעדינות לתוך 1 ramekin. חזור על צעד לרמקין השני. הגדר ramekins במחבת 10 על ידי 15 אינץ'.
אופים ב 375 רגיל או תנור הסעה רק עד חלמון ביצה מוגדר בשקט, 8 עד 10 דקות.
בינתיים, במחבת 10 עד 12 אינץ ' על חום גבוה, להביא מים 1 אינץ לרתיחה.
מוסיפים אספרגוס ומבשלים רק עד בקושי מכרז כאשר פירסינג, 4 עד 6 דקות.
לחלק אספרגוס שווה בין ramekins, הנחת חניתות ליד ביצים.
מפזרים גבינה, ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.