קרפ סוזט
קרפ סוזט הוא צמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 831 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גרידת תפוזים, קוניאק, מיץ תפוזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 28% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו קרפ סוזט, קרפ סוזט, ו קרפ סוזט (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים יחד את הקמח והמלח בקערה בינונית.
לטאטא יחד את הביצים וסוכר בקערה גדולה עד חיוור.
לטאטא 1 ½ כוסות חלב, 1 t ליקר כתום, וניל, גרידת תפוזים וקמח עד בשילוב. אם התערובת עבה מדי, להוסיף את החלב שנותר עד עקביות דקה מושגת. מכסים ומקררים את הבלילה במשך 30 דקות.
מחממים מחבת קרפ 8 אינץ ' או מחבת מעל חום בינוני בערך 1 דקה. מכסים את פני השטח של המחבת עם חמאה מבהירה עד שהוא מקבל חם תוסס. מצקת כמה הבלילה על אמצע מחבת קרפ ומיד להתחיל מערבולת המחבת להפיץ את הבלילה על פני השטח. מבשלים 45 עד 60 שניות או עד חום זהוב קלות. הפוך ומבשל את הצד השני במשך 20 שניות.
הסר לצלחת ולחזור עם הבלילה שנותרה.רוטב: במחבת גדולה מעל חום גבוה, להביא את מיץ תפוזים לרתיחה.
מוסיפים את הסוכר ואת ההתלהבות, מפחיתים את החום לרתיחה, ומבשלים עד שהסוכר נמס והתערובת מופחתת מעט, כ -5 דקות.
הסר מהחום ולהוסיף את ליקר התפוז הנותרים מקטעים כתומים. תניח בצד. עבודה בקבוצות כף על 1 כף של ריבה על מרכז 1 קרפ, להפיץ אותו סביב כדי לכסות כמעט את כל פני השטח.
מגלגלים את הקרפ לתוך גליל ומעבירים אותו למגש גדול וחם. חזור עם קרפים שנותרו.כפית על חלק מהמקטעים הכתומים וטפטוף טוב של הרוטב. מנה זו מוגשת לעתים קרובות flambe (flambe). כדי להצית (בבטחה) מפזרים קצת סוכר על קרפים, רוטב ופרוסות תפוז.
יוצקים על כוס ½ של קוניאק מעל החלק העליון של הקרפ, ואז לשפוך עוד כוס ¼ לתוך מצקת הוכחה חום. באמצעות התאמה אור את פני השטח של קוניאק המצקת ולטפטף אותו על מגש קרפ, הצתת אותו גם כן. לעולם אל תשפכו ישירות מהבקבוק כפי שהוא יכול להיות מסוכן. כפית את הנוזל הבוער מעל ומסביב הקרפס עד שהלהבה שוככת.
מגישים 2 קרפים לאדם עם גלידה אופציונלית בצד. למעלה עם גלידת וניל אופציונלית ומגישים מיד.