קרפ פטריות שאסור יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 356 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פטרוזיליה שטוחה, פטריות פורצ'יני, אגוז מוסקט הקרקע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. רק מעטים מאוד אהבו את ארוחת הבוקר הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: קרפים פטריות, קרפים פטריות, ו קרפ פטריות-Chard.
הוראות
1
כף קלה נמרחת לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
רול פירות צהוב אחד
2
מערבבים קמחים ו 1/2 כפית מלח בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים 2 כוסות מים 2 כפות שמן, ערבוב עם מקצף עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
בואו לעמוד 20 דקות.
5
מחממים מחבת קרפ 8 אינץ ' או מחבת nonstick מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
הסר מחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
7
יוצקים הבלילה 1/4 כוס קטנה למחבת; במהירות להטות מחבת לכל הכיוונים כך הבלילה מכסה מחבת עם סרט דק. לבשל על 40 שניות. בזהירות להרים קצה קרפ עם מרית כדי לבדוק doneness. הפעל קרפ כאשר זה יכול להיות מזועזע רופף מן המחבת ואת הצד התחתון הוא השחמה קלות; לבשל 30 שניות בצד השני.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
8
מניחים קרפ על מגבת; מגניב. חזור על הליך עד שכל הבלילה משמשת להכנת 12 קרפים. מחסנית קרפים בין שכבות בודדות של נייר שעווה כדי למנוע דבק.
מרכיבים שתצטרך
קרפים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
9
להביא מרק ו 1/2 כוס מים לרתיחה בסיר בינוני; להסיר מן החום, מערבבים פורצ ' יני.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
10
בואו לעמוד 30 דקות. מסננים תערובת דרך מסננת לתוך קערה; תערובת מרק מילואים פורצ ' יני.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
מוסיפים יין אדום ודבש; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
12
חום 2 כפות שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
13
מוסיפים בצל; מטוגנים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
14
הוסף porcini שמורות; saut 1 דקה.
15
להוסיף כפתור פטריות שיטאקה; לבשל 4 דקות או עד פטריות לשחרר לחות, ערבוב מדי פעם. להפחית את החום בינוני, מערבבים פלפל, אגוז מוסקט, 1/8 כפית מלח, ושום. לבשל 1 דקה, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
16
מוסיפים תערובת 3/4 כוס מרק; להפחית את החום, ומבשלים 15 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
17
מביאים את תערובת מרק הנותרים לרתיחה; לבשל עד מופחת 1 1/2 כוסות (כ 12 דקות).
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
18
שלב 2 כפות מים עמילן תירס, ערבוב עם מקצף. מערבבים תערובת קורנפלור לתוך תערובת מרק. מביאים לרתיחה; מבשלים 2 דקות או עד שהרוטב מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
19
כפית 1/3 תערובת פטריות כוס במרכז כל קרפ; לקפל הצדדים מסתיים מעל, ומקום, בצד התפר למטה, על צלחת. חזור על ההליך עם הנותרים תערובת פטריות קרפים, הצבת 2 קרפים על כל אחד 6 צלחות. למעלה כל מנה עם כ 1/4 כוס רוטב; מפזרים פטרוזיליה 2 כפיות.