קרפדה אולטימטיבית בחור
הקרפדה האולטימטיבית בחור סובבת סביב 1 שעה ו 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 1147 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 91g של שומן למנה. מתכון זה של מזון טוב של ה-BBC דורש קמח, קמח, שמן צמחי, בייקון פסים פריחה. וזה די טוב. קרפדה בחור, קרפדה בחור, ו קרפדה-in-the-חור דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מחממים התנור למאוורר 200c / קונבנציונאלי 220c / גז
לנפות את הקמח ולעשות באר במרכז סדק בביצה. הכה בקלילות, ואז בהדרגה לשפוך חצי חלב ומים, מכות כל הזמן כדי ליצור בלילה חלקה, עבה. המשך במשך 2 דקות, ולאחר מכן מערבבים בנוזל הנותר. (הבלילה יכולה להתבצע כמה שעות לפני הזמן, אם כי בניגוד לדעה הרווחת זה לא השתפר על ידי עמידה.)
לעטוף מקצץ בייקון סביב כל נקניק ואז לשים אותם, במרווחים זה מזה, בתוך פח צלייה גדול (רצוי מתכת). פיזור על הבצל וטפטוף עם שמן.
אופים במשך 15-20 דקות עד הבייקון והנקניקיות מתחילים לצבוע והבצל הוא צרוב חום בקצוות.
הסר מהתנור במהירות לשפוך את הבלילה על הנקניקיות. חזור לתנור לעוד 35-40 דקות עד הבלילה הוא פריך ועולה היטב.
מחממים את שמן הירקות במחבת קטנה, מוסיפים את הבצל ומטגנים בעדינות במשך 5 דקות עד מתרככים וצבעונים קלות. מערבבים בקמח ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים את החרדל, רוטב סויה או ווסטרשייר ומניות ומביאים לרתיחה, ערבוב. מבשלים במשך 15 דקות, ואז לטעום ולהוסיף יותר מלח ופלפל במידת הצורך.
מגישים את הקרפדה עם כרוב או ברוקולי וצלעות של רוטב.