אם יש לכם חלבונים, נוטלה, חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 22%. ציון זה הוא רע למדי. קרפי בננה שוקולד, קרפי בננה שוקולד, ו בננה שוקולד חם " קרפים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
בקערה גדולה מקציפים את הביצים, החלבונים, המים, החלב והשמן.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
מים
ביצה
חלב
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
2
מערבבים את הקמח, הסוכר והמלח; מוסיפים לתערובת הביצים ומערבבים היטב. מקררים במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
ביצה
3
מחממים 8 אינץ ' משומן קלות. מחבת טפלון על אש בינונית; יוצקים 1/4 כוס בלילה למרכז המחבת. הרם והטיה את המחבת לתחתית המעיל באופן שווה. מבשלים עד שהחלק העליון נראה יבש; הופכים ומבשלים עוד 15-20 שניות.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
הסר לרשת. חזור על הפעולה עם יתרת הבלילה, משמן את המחבת לפי הצורך. כשהוא קריר, ערמו קרפים עם נייר שעווה או מגבות נייר בין לבין.
מרכיבים שתצטרך
קרפים
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
מתלה תיל
מחבת
5
במחבת גדולה ממיסים חמאה על אש בינונית-נמוכה. מערבבים פנימה סוכר חום עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים בננות; מבשלים 2-3 דקות או עד שהבננות מזוגגות ומתרככות מעט, תוך ערבוב עדין.
קרם שרי, פורט ושמפניה הם בחירה מצוינת לקרפים. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.