קרפים טריים
צריך מנה עיקרית צמחונית? קרפ עשב טרי יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 697 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ביצים, קמח, מלח שולחן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו קרפים עם עשבי תיבול וגבינת עזים ביצים מקושקשות, קרפ קרם לימון טרי, ו קרפים מתוקים מקמח תירס עם אוכמניות טריות (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד הראשון 4 מרכיבים עד מעורבב. כיסוי וצינה 1 שעה. מערבבים עשבי תיבול.
מעיל תחתון של מחבת קרפה 6 אינץ ' או מחבת כבדה עם ספריי בישול; מקום על חום בינוני עד חם.
יוצקים הבלילה 1/4 כוס קטנה למחבת; במהירות להטות מחבת לכל הכיוונים כך הבלילה מכסה באופן שווה את החלק התחתון של מחבת. לבשל 1 דקה או עד crpe ניתן מזועזע רופף מן פאן. (לא להפוך קרפ.)
מניחים קרפ על מגבת מטבח כדי להתקרר. חזור על הליך עם הבלילה שנותרה, מחבת ציפוי עם ספריי בישול בין קבוצות.
הערה: כדי להתקדם, מחסנית מקורר קרפים בין יריעות של נייר שעווה, ומניח בשקית מקפיא פלסטיק zip-top. חנות במקרר עד 2 ימים.