קרפים ממולאים בשוקולד ובננה
המתכון שוקולד בננה מלא קרפים מוכן תוך כ 25 דקות, וזה בהחלט מדהים צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה אחת מכילה 80 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. והוא יספק כ 18 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 13 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. גשו לסופר וקנו חלב, חמאה, ממרח שוקולד אגוזים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו קרפ בננה שוקולד, קרפ בננה שוקולד, ו בננה שוקולד חמה " קרפים (מתכונים דומים).
הוראות
לנפות את הקמח עם המלח לתוך קערה. הפוך באר במרכז ולהוסיף את חלמון ביצה ביצה.
יוצקים את החלב, לאט, ערבוב כל הזמן, וכאשר חצי מתווסף, מערבבים את החמאה המותכת ווניל. הכה היטב עד חלקה.
הוסף את החלב שנותר, לכסות ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר לפחות 20 דקות לפני השימוש. הבלילה צריכה להיות עקביות של שמנת קלה.
מחממים מחבת משומנת היטב 6 אינץ'.
הוסף 1/4 גביע הבלילה. מחבת עצה מצד לצד עד הבלילה מכסה התחתונה. מבשלים עד התחתון הוא חום זהוב, להסתובב ולהסיר לצלחת. חזור עם הבלילה שנותרה.
מורחים שכבה דקה של אגוזי לוז שוקולד על קרפ ומניחים פרוסות בננה במרכז.
רול או לקפל קרפ. ממש לפני ההגשה למעלה עם קצפת.