קרפים מקמח ערמונים עם ריקוטה ודבש
קמח ערמונים קרפים עם ריקוטן ודבש יכול להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 274 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם קמח ערמונים, ריקוטה מחלב פרה, מים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם התרשמו מתכון זה. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 18%. הציון הזה די גרוע. נסו קרפי קמח ערמונים (נצ'י) עם ריקוטן ודבש, ערמונים, קינואה עם דומדמניות אדומות וקרם ריקוטה, ו קרפי ערמונים טוסקניים ללא גלוטן מלאים בריקוטה מתוקה (מתכונים דומים).
הוראות
מנפים את הקמח לקערת ערבוב ומקציפים פנימה את הביצים, 1 בכל פעם.
מוסיפים את המים, מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה. אפשר לעמוד 15 דקות.
מניחים את הריקוטה בקערת ערבוב ומערבבים פנימה חצי מהדבש.
מחממים מחבת ברזל יצוק בגודל 6 עד 8 אינץ ' או מחבת קרפ ללא מקל על אש בינונית ומברישים במעט משמן הזית.
מוסיפים 2 כפות בלילת קרפ ומגלגלים תבנית לפיזור אחיד ודק. מבשלים עד שהקרפ יציב בצד התחתון ומתכרבל בקצוות, בערך 1 דקה; הפוך את הקרפ ובשל בצד הגולמי כ-30 שניות. המשיכו להכין קרפים עד לסיום כל הבלילה, ערמו כל קרפ מוגמר על גבי הקודם, כדי לחמם אותם. כדי להאיץ את תהליך ביצוע קרפ להשתמש 2 מחבתות.
להגשה, כף 2 כפות מתערובת דבש הריקוטה במרכז כל קרפ, קפל לשניים, מזלף 1 כפית מהדבש שנותר.
יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן
בורדו, שמפניה ובורדו לבן הם הבחירות המובילות שלי לצרפתית. יין צרפתי מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אך לעיתים רחוקות אתה משתבש בשמפניה. אם הארוחה שלכם דורשת יין לבן, תוכלו לנסות גם בורדו לבן. לקבלת אדום, נסה תערובת בורדו אדומה. אתה יכול לנסות את שאטו לארוק בורדו סופרייר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -17 דולר לבקבוק.
שאטו לארוק בורדו סופריור
גוון נופך כהה בצבע. פירות אדומים, שקדים ואגוזי לוז, עם ניחוח וניל קלוש. ההתקפה המשיית והקטיפתית חושפת טעם נעים ומרוכז עם מבנה טוב. טעמים של פירות יבשים, ושילוב של ליקריץ ותווים קלויים.תערובת: 63% מרלו, 32% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק