קרפים משוקולד-Souffléd
זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר במחיר סביר מאוד. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חלמון ביצה, ביצה, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. וזה די גרוע. נסו Africa. Kgm, סופלט גבינה ונקניק, ו קיש סופלה של ג'ימי עם חזיר, גבינה ואספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים 1/2 כוס קמח בקערה בינונית.
שלב 1/2 כוס חלב, 2 כפיות סוכר, שמן וביצה; להוסיף תערובת קמח, ערבוב עם מקציף עד כמעט חלקה. כיסוי הבלילה; צמרמורת במשך 1 שעה.
מעיל במחבת קרפ 8 אינץ ' או מחבת nonstick עם ספריי בישול; מקום על חום בינוני גבוה עד חם.
יוצקים הבלילה 1/4 כוס קטנה למחבת; במהירות להטות מחבת לכל הכיוונים כך הבלילה מכסה מחבת עם סרט דק. לבשל על 1 דקה. בזהירות להרים קצה קרפ עם מרית כדי לבדוק doneness. הקרפ מוכן להסתובב כאשר הוא יכול להיות מזועזע רופף מן המחבת ואת החלק התחתון הוא השחמה קלות. הפוך קרפ מעל: לבשל 30 שניות בצד השני.
מניחים את קרפ על מגבת; לאפשר לו להתקרר. חזור על הליך עד שכל הבלילה משמשת. מחסנית קרפים בין שכבות בודדות של נייר שעווה או מגבות נייר כדי למנוע דבק.
שלב 2 כפות סוכר, קקאו, ו 2 כפיות קמח בסיר קטן; מערבבים היטב.
מוסיפים 1/4 כוס חלב חלמון; מערבבים עם מקצף.
מקום על אש נמוכה; לבשל 5 דקות או עד עבה.
יוצקים לתוך קערה גדולה; להפריש להתקרר.
מקציפים חלבונים במהירות גבוהה של מיקסר עד קצף. בהדרגה להוסיף 1 כף סוכר, להכות עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים בעדינות רבע מהתערובת של ביצה לבנה לתערובת שוקולד, ומקפלים בעדינות בתערובת הביצה הלבנה הנותרת.
כפית 1/3 תערובת סופל כוס למרכז של כל קרפ; לקפל במחצית.
מניחים קרפים מלאים על תבנית אפייה.
אופים ב 350 במשך 10 דקות או עד נפוח. רוטב שוקולד כפית על כל קרפ; מפזרים אבקת סוכר.
מקשטים עם רצועות קליפת תפוז, אם תרצה בכך.