קרפים מתוקים
קרפ מתוק עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 57 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. והוא יספק כ 48 מנות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, תמצית ונילן, קרם כבד, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו קרפים מתוקים, קרפים מתוקים, ו מתכון קרפים מתוקים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, להקציף יחד 1 3/4 כוסות חלב, שמנת כבדה, וביצים. בהדרגה לטאטא בקמח עד חלקה.
להקציף הנותרים 1 כוס חלב, סוכר, מלח, וניל. מסננים הבלילה דרך מסננת בסדר, זורק כל גושים. מקררים לפחות 1 שעה או עד 2 ימים.
באמצעות מברשת מאפה או מגבת נייר, מעיל קל 6 אינץ קרפה פאן או מחבת ברזל יצוק עם חמאה.
מחבת חום מעל חום בינוני גבוה עד חמאה חמה אבל לא עישון.
לטאטא לזמן קצר כדי לתאגד כל מוצקים התיישבו.
מצקת על 2 כפות הבלילה למחבת, מיד הטיה וסיבוב מחבת כדי מעיל תחתון. מבשלים עד קרפ הוא רק להגדיר וזהב בקצוות, 10 עד 15 שניות. באמצעות קצה הסכין, לשחרר קצה קרפ, ולאחר מכן, באמצעות קצות אצבעות, בזהירות להפוך קרפ מעל. קוק עד התחתית מוגדר, כ -20 שניות יותר.
להעביר קרפ מבושל מגש ולהתחמם.
חזור לבשל קרפים הנותרים, ציפוי מחבת עם חמאה בכל פעם וערימה קרפים על מגש. ממלאים קרפים עם סתימות הרצוי ומגישים מיד.
האם קדימה: קרפים ניתן לעשות 1 יום קדימה. מקררים, מכוסים. כדי לחמם מחדש, להעביר מחסנית לתבנית אפייה, לכסות בנייר כסף, וחום בתנור 149° על 15 דקות.