קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות48
ציון בריאות0
מגזין

קרפים מתוקים

קרפים מתוקים
קרפ מתוק עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 57 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. והוא יספק כ 48 מנות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, תמצית ונילן, קרם כבד, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו קרפים מתוקים, קרפים מתוקים, ו מתכון קרפים מתוקים (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, להקציף יחד 1 3/4 כוסות חלב, שמנת כבדה, וביצים. בהדרגה לטאטא בקמח עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
להקציף הנותרים 1 כוס חלב, סוכר, מלח, וניל. מסננים הבלילה דרך מסננת בסדר, זורק כל גושים. מקררים לפחות 1 שעה או עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
באמצעות מברשת מאפה או מגבת נייר, מעיל קל 6 אינץ קרפה פאן או מחבת ברזל יצוק עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מחבת חום מעל חום בינוני גבוה עד חמאה חמה אבל לא עישון.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
לטאטא לזמן קצר כדי לתאגד כל מוצקים התיישבו.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
מצקת על 2 כפות הבלילה למחבת, מיד הטיה וסיבוב מחבת כדי מעיל תחתון. מבשלים עד קרפ הוא רק להגדיר וזהב בקצוות, 10 עד 15 שניות. באמצעות קצה הסכין, לשחרר קצה קרפ, ולאחר מכן, באמצעות קצות אצבעות, בזהירות להפוך קרפ מעל. קוק עד התחתית מוגדר, כ -20 שניות יותר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
מצקתמצקת
7
להעביר קרפ מבושל מגש ולהתחמם.
8
חזור לבשל קרפים הנותרים, ציפוי מחבת עם חמאה בכל פעם וערימה קרפים על מגש. ממלאים קרפים עם סתימות הרצוי ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
קרפיםקרפים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
האם קדימה: קרפים ניתן לעשות 1 יום קדימה. מקררים, מכוסים. כדי לחמם מחדש, להעביר מחסנית לתבנית אפייה, לכסות בנייר כסף, וחום בתנור 149° על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד