קרפים עם חמאת בוטנים וריבה
הכנת קרפים עם חמאת בוטנים וריבה אורכת כ -35 דקות מתחילתם ועד סופן. תמורת 1.05 דולר למנה , תקבלו ארוחת בוקר ל-4 סועדים. מנה אחת מכילה 531 קלוריות , 17 גרם חלבון ו -32 גרם שומן . 6 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה מ-Foodnetwork דורש סוכר, חלב, מלח ים וחמאה. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה צמחונית לקטוא אובו . מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון ספוניקולרי של 52% , שהוא ציון מוצק. נסו קרפים ללא גלוטן מקינואה וקמח תירס , קרפים עם סלמון וברוקולי , וקרפים עם גלידה של נוטלה (מתכונים דומים).
הוראות
בבלנדר, ערבבו את הביצים, החלב, הקמח, הסוכר והמלח. טחנו עד לקבלת בלילה חלקה.
חממו מחבת טפלון בקוטר 25 ס"מ על אש בינונית-נמוכה. המיסו קוביית חמאה אחת במחבת.
הוסיפו 1/4 כוס בלילה והטו את המחבת במהירות כדי ליצור שכבה אחידה של בלילה בתחתית המחבת. בשלו במשך דקה אחת, עד שהקרפ מתייצב ומשחים מעט. בעזרת מרית עמידה בחום, שחררו בזהירות את הדפנות והפכו בעדינות את הקרפ. בשלו במשך דקה אחת. חזרו על הפעולה עם הבלילה והחמאה הנותרים, תוך כדי ערימה של הקרפים זה על גבי זה בצלחת כשהם מוכנים. אמורים להיות לכם 8 או 9 קרפים בסך הכל.
הוסיפו כף אחת של חמאת בוטנים לכל קרפ, ובעזרת גב של כף, מורחים באופן שווה על הקרפים, תוך השארת שוליים של 1.5 ס"מ.
מורחים 2 כפיות ריבה מעל חמאת הבוטנים. מרפדים 5 עד 6 אוכמניות במרכז כל קרפ. קפלו את הקרפ לשניים מעל האוכמניות. קפלו את שני הקצוות פנימה והמשיכו לגלגל לצורת צינור. חזרו על הפעולה עם שאר המרכיבים.
חותכים כל קרפ לחצי אופקית ומסדרים על מגש. מפזרים סוכר ממתקים.