קרפים עם מלית אוכמניות וקיפוד ריבס
המתכון קרפים עם מלית אוכמניות ו Rhubarb Compote מוכן בערך 1 שעה ו 15 דקות וזה בהחלט מדהים צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה אחת מכילה 320 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 4. גשו לסופר וקנו סוכר, קורנפלור, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור יום האם. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו קרפים עם מלית אוכמניות וקיפוד ריבס, קרפים עם Blackberry-Rhubarb Compote, ו קרפי קינמון W / אוכמניות Compote (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא את הביצים וחלב יחד בקערה.
לטאטא במלח, סוכר וקמח. להפריש במשך 30 דקות. ממיסים על 1/2-כפית חמאה במחבת 8 עד 10 אינץ ' על חום בינוני. כאשר זה קצף, לשפוך או מצקת על 2 כפות של הבלילה. הרימו וסובבו את המחבת כך שהבלילה תכסה את התחתית. מניחים מחבת על המבער ומבשלים רק עד שנקבע ואת החלק התחתון הוא השחמה קלות. באמצעות מרית או האצבעות שלך, להפוך ולבשל עד שהצד השני הוא השחמה קלות.
העברה לצלחת ולהמשיך עם הבלילה שנותרה.
מילוי אוכמניות: בקערה, מקפלים בעדינות את האוכמניות, סוכר מייפל ושמנת חמוצה.
לפוט ריבס: כדי להפוך את הקומפוט, מניחים את הריבס, ריכוז מיץ תפוזים, סוכר, קורנפלור בסיר ומבשלים עד הפרי מתפרק והתערובת מתעבה.
כדי לשרת, מניחים את הקרפים על מגש ו schmear עם ריבה.
מניחים כף של אוכמניות מילוי במרכז לגלגל את קרפ. חזור עם קרפים שנותרו. למעלה עם כמה קומפוט ריבס ונענע.