קרפצ'יו זוקיני של פטרישיה וולס עם אבוקדו, פיסטוקים, ושמן פיסטוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל Carpaccio קישואים של פטרישיה ולס עם אבוקדו, פיסטוקים, ושמן פיסטוק. איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון משרת 4 . מנה אחת מכילה 282 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. אם יש לכם מלח ים, גרידת לימון, fleur de sel, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. 21 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. נסו סלט קוב של פטרישיה ולס: קרחון, עגבניות, אבוקדו, בייקון, וגבינה כחולה, של פטרישיה וולס פריך אספרגוס וסלט אפונה שלג, ו סלטים רציניים: סלט תפוחי אדמה חם של פטרישיה ולס עם צלפים , בצל ירוק & מנטה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את גרידת לימון ומלח במטחנת התבלינים, וטוחנים לאבקה עדינה.
העברה לצנצנת קטנה ולסגור עם המכסה. (חנות, אטום בצנצנת, במקרר עד 1 שבוע. לאחר מכן טעם הלימון יתחיל לדעוך.)
לסלט: בצנצנת, לשלב את מיץ לימון ומלח בטעם. מכסים עם המכסה וללחוץ כדי להתמזג.
מוסיף את השמן ולנער כדי להתמזג.
עם מנדולינה או סכין השף, פורסים את הקישואים לאורכם ככל האפשר. מסדרים את הפרוסות על מגש ויוצקים את הרוטב עליהם. הטה את המגש קדימה ואחורה כדי לצפות את הפרוסות באופן שווה. מכסים בניילון נצמד ונותנים למרינדה בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות, כך שהקישואים סופגים את הרוטב ולא מתייבשים.
חצי, בור, לקלף את האבוקדו, לחתוך אותו לאורכו לפרוסות דקות מאוד. בזהירות לסדר את הפרוסות של קישואים במרינדה על צלחות סלט בודדות, לסירוגין עם פרוסות אבוקדו, חפיפה קלה אותם.
מקשטים עם ענפי קורנית ופרחים וleur de sel.