קרקרים מלח ופלפל
קרקרים מלח ופלפל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 629 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. אם יש לך פלפל, חמאה, חלב, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו Meyer Lemon Cream with Graham Crackers and Sea Salt, קרקרים פשתן רוזמרין & ים מלח (פחמימות וגולוטן נמוך), ו שני קרקרים פלפל שמן זית (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לשלב קמח, סוכר, 1 כף. מלח, ו 1/8 כפית. פפר.
להוסיף חמאה ולשפשף עם אצבעות לעבוד אותו לתוך תערובת הקמח עד לא חתיכות להבחין להישאר. מערבבים בחלב. (או שאתה יכול דופק קמח, סוכר,1 כף. מלח, ו 1/8 כפית. פלפל במעבד מזון לשלב, להוסיף חמאה, דופק עד לא חתיכות להבחין להישאר, מערבולת בחלב.) להפוך את התערובת על משטח עבודה משוריין ללוש; טופס לתוך כדור.
מחלקים כדור בצק לשניים. עבודה עם חצי אחד בכל פעם, לטפוח כל אחד לתוך מלבן.
רול מלבנים נייר דק ולהעביר כל אחד גיליון אפייה משלו.
חותכים בקלילות (לא בהכרח כל הדרך) לתוך 2-in. ריבועים. (
חותכים צדדים לא אחידים או פשוט יש כמה קרקרים אחידים.)
אופים 10 דקות. החלף את מיקום הסדינים והמשיך לאפות עד שהבצק מתחיל להשחים אך עדיין לבן או זהוב ברובו, כ-5 דקות.
בואו מגניב על מחבתות. לפרוץ לקרקרים ולהגיש.