קש בסגנון גן ופסטה חציר עם רוטב באניה קאודה עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 49 גרם של שומן, וסך הכל 748 קלוריות. אם יש לכם כרובית סגולה, חמאה, עלי פטרוזיליה שטוחים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 9 שעות. מתכונים דומים: סטייק קולב עם רוטב באניה קאודה פאן, פלפלים עם שום - רוטב אנשובי / Peperoni con Bagna Cauda, ו חצאית בגריל עם פירורי לחם עשבי תיבול ורוטב באניה קאודה.
הוראות
1
מביאים סיר קטן של מים לרתיחה נמוכה, ולאחר מכן מוסיפים את השום ומבשלים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
תן מגניב, ואז לנקז, לקלף ומחית לתוך משחה. מתבלים במלח ים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
3
מביאים כמה סנטימטרים של מים לרתיחה בסיר גדול ומתבלים במלח. ממלאים קערה גדולה במי קרח.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
חותכים את הירקות לצורות וגדלים דומים אבל לשמור אותם בנפרד. בלאנש את הירקות, סוג אחד בכל פעם, עד רך-פריך. ירקות עדינים כמו שעועית דקה ייקח 1 עד 2 דקות, ירקות מוצקים כמו סקווש ייקח 3 דקות. לאחר כל אצווה, להעביר אותם לאמבט קרח להתקרר באמצעות עכביש או מסננת קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
סכין קילוף
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
לנקז היטב.
6
מחממים את EVOO בסיר קטן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
מוסיפים את האנשובי ומערבבים עד שהם נשברים ונמס לתוך השמן.
מרכיבים שתצטרך
אנשובי
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
8
מוסיפים את השמנת הכבדה, החמאה ורסק השום, ומתבלים במלח ופלפל. מבשל, ערבוב, עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
9
תן לרוטב להתקרר, ולאחר מכן להעביר מיכל אטום לאוויר להכניס למקרר לילה (או יותר).
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
10
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה לפסטה ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
11
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד אל דנטה, 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
12
מוסיף את הירקות ב 2 הדקות האחרונות של בישול לחמם אותם. מחממים את רוטב bagna cauda בסיר על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
13
לזרוק את הפסטה וירקות עם הרוטב והפטרוזיליה. מתבלים במלח ופלפל.