קושירגיל
מוכן ב14 דק.
מנות2
ציון בריאות77
מגזין

קשיו ורוזמרין מצופה סלמון ברוטב היביסקוס ליים

קשיו ורוזמרין מצופה סלמון ברוטב היביסקוס ליים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קשיו ורוזמרין מצופה סלמון עם רוטב היביסקוס סיד. המתכון הזה מכסה %63 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 2495 קלוריות, 87 גר' של חלבון, ו 213 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. מתכון זה מmommie טבחים יש 1 אוהדים. אם יש לכם שמן זית, מלח ופלפל, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פירורי לחם panko אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פריך תפוח קרמל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 14 דקות. נסו תפוח אדמה מצופה סלמון ממולא ברוטב יין לבן לימון, לזניה פטריות וקייל עם רוטב קשיו רוזמרין, ו מחבת צרובה בדבש מזוגגת עם רוטב לימון חמאה משחימים-הסלמון הטוב ביותר שאכלתי אי פעם (מתכונים דומים).

הוראות

1
קודם כל, אתה הולך לשלב אגוזי קשיו, קוקוס, רוזמרין ופנקו בצלחת בגודל בינוני.עכשיו להרכיב שתי מנות נוספות; אחד עם הביצים שלך ואחד עם הקמח המנוסה שלך.
מרכיבים שתצטרך
חבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשריםחבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשרים
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
קשיוקשיו
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
2
מחממים מחבת גדולה על חום בינוני גבוה ומערבלים את שמן הזית סביב המחבת כמה פעמים. אפשר לו על 5 דקות כדי לקבל טוב וחם.לתפוס כל חתיכת סלמון ולטבול אותו ראשון בקמח, אז הביצה, ולבסוף תערובת קשיו.לזרוק אותו במחבת שלך ולבשל אותו, על 4-5 דקות בכל צד.שמור כף אחת של שמן זית מן המאמצים בישול דגים שלך לבשל את השאלוט שלך ואת פרח היביסקוס בו על חום גבוה בינוני במשך 3-4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
היביסקוסהיביסקוס
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
קשיוקשיו
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הוסף את היין הלבן שלך ולתת לו להפחית עד שהוא כמעט יבש.הבא למעלה, להפוך temp שלך עד נמוך ומערבבים בקרם שלך. ואז מוסיפים את החמאה שלך ואת מיץ ליים ערבוב כל הזמן בזמן שאתה עושה את זה.לאחר שערבבתם את הכל יחד, התאימו את התיבול במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
4
מגישים אותו מעל החלק העליון של הסלמון שלך (הפרחים אינם מוגשים, רק את הרוטב).
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק