קשיות גבינה בפסטו
קשיות גבינה בפסטו עשויות להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המתאבנים שלכם. מנה אחת מכילה 136 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -11 גרם שומן . מתכון זה מספיק ל-40 מנות. תמורת 48 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על ידי חובבי אוכל וטבח אחד. אם יש לכם פסטו, ביצה, גבינת פרמזן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. מההכנה ועד לצלחת, מתכון זה אורך כ -37 דקות . עם ציון כפית של 0% , מנה זו גרועה מאוד (אבל עדיין ניתנת לתיקון). מתכונים דומים: גבינת שמנת עם עגבניות מיובשות ומאפה פסטו, פיצה תאנים וגבינת עיזים עם פסטו , ופיצה פסטו גבינת עיזים .
הוראות
מחממים את התנור מראש ל-375 מעלות.
ערבבו בקערה קטנה את גבינת השמנת, הפרמזן, הביצה ורבע כפית מלח; ערבבו היטב. העבירו לשקית הניתנת לסגירה חוזרת; גזרו את הפינה ליצירת פתח בקוטר 0.6 ס"מ.
פרשו את ערימת דפי הפילו על משטח נקי. עבדו במהירות כדי למנוע מהבצק להתייבש, מרחו את הדף העליון בחמאה מומסת, לאחר מכן זילוף את מלית הגבינה לאורך הקצה הארוך של הבצק עד למרחק של 1.5 ס"מ מהקצוות. קפלו את הקצוות מעל המלית, ולאחר מכן גלגלו את הבצק ליצירת קשית.
מניחים על תבנית אפייה; חוזרים על הפעולה עם שאר עלי הפילו ותערובת הגבינה.
אופים עד להזהבה, 10 עד 12 דקות.
מגישים את קש הגבינה עם פסטו.