קשרי שום
קשרי שום עשויים להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. מתכון זה מספק 60 מנות. עם 45 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לכם פטרוזיליה שטוחה עלה, parmigiano-רג'יאנו, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו קשרי שום, קשרי שום, ו קשרי שום (מתכונים דומים).
הוראות
לשים מדפי תנור בשלישים העליונים והתחתונים של התנור וחימום מראש לתנור ל 204°. שמן קל 2 גדול (17-על ידי 13 אינץ') גיליונות אפייה.
מחלקים בצק לשניים. שמור חצי בצק מכוסה במגבת מטבח נקייה (לא בד טרי). מרדדים בעדינות את החצי השני לתוך 10 אינץ ' מרובע על משטח מקומח קלות עם מערוך מקומח קלות. (השתמש בידיים שלך למשוך פינות. אם הבצק הוא אלסטי מאוד, לכסות במגבת מטבח נקייה ולתת לנוח על 3 דקות.)
חותכים מרובע לשניים עם גלגל פיצה או סכין כבד חדה, ולאחר מכן לחתוך כל חצי לרוחב 15 רצועות (על 2/3 אינץ ' רחב). מכסים רצועות במגבת מטבח נקייה.
שמירה על רצועות שנותרו מכוסות, לקשור בעדינות כל רצועה לתוך קשר, משיכת קצוות מעט כדי לאבטח (אם הבצק הוא דביק, אבק קלות עם קמח) וסידור קשרים 1 אינץ ' בנפרד בשורות מעד על גיליון אפייה 1. שמור קשרים מכוסים במגבות מטבח נקיות.
להתגלגל החוצה לחתוך את הבצק שנותר, ולאחר מכן ליצור קשרים, הסדרת 1 אינץ ' בנפרד שורות מעד על תבנית אפייה שנייה.
אופים, החלפת מיקום של גיליונות באמצע אפייה, עד הזהב, 20 עד 25 דקות בסך הכל.
בעוד קשרים אופים, טחון שום מחית כדי להדביק עם מלח, ולאחר מכן מערבבים יחד עם שמן בקערה גדולה מאוד. מיד לאחר האפייה, לזרוק קשרים בשמן שום, ואז מפזרים פטרוזיליה וגבינה ולזרוק למעיל.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
קשרים יכולים להיות אפויים, אבל לא מצופה, 2 שעות קדימה. לחמם קשרים על תבנית אפייה גדולה בתנור שחומם מראש 177° עד חם, 3 עד 5 דקות, ואז לזרוק עם שמן שום ומפזרים פטרוזיליה וגבינה.