ראגו בקר מתובל ומתובל בבישול איטי
ראגו בקר מתובל ומתובל בבישול איטי לוקח בערך 7 שעות ו-5 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכיל 10 מנות עם 226 קלוריות , 24 גרם חלבון ו -8 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 21% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מבית Allrecipes דורש תבשיל ירקות, מלח ים ופלפל גרוס, בשר תבשיל בקר ורוטב עגבניות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 76% , שהוא מוצק. מתכונים דומים: חזה בקר מתוק ומלוח בבישול איטי , צלעות בקר קצרות ללא גלוטן עם רוטב מלוח: בישול איטי או כיריים , ובשר בקר מתוק ומתובל בבישול איטי .
הוראות
שלבו קמח ותיבול קייג'ון בשקית ניילון ניתנת לסגירה חוזרת.
לייבש את חתיכות הבשר של תבשיל במגבות נייר; מניחים בשר, כמה חתיכות בכל פעם, לתוך השקית. סוגרים את השקית ומנערים מספר פעמים כדי לצפות את בשר הבקר בקמח מתובל. מניחים בשר בקר מתובל בצד; חוזרים על שאר הבשר.
מחממים שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית. מבשלים את הבשר בקבוצות עד להשחמה מכל הצדדים, תוך ערבוב לעתים קרובות.
מניחים ירקות תבשילים, מרק בקר, פטריות מורל, עגבניות חתוכות לקוביות עם צ'ילי ירוק, רוטב עגבניות, בזיליקום, שום, עשב דה פרובנס ועלי דפנה בסיר בישול איטי גדול שמוגדר על הגדרה גבוהה.
מערבבים את הבשר המושחם לתוך התבשיל, מכסים ומבשלים עד שהבשר רך, כ-6 שעות.
מנמיכים את עוצמת הבישול האיטי לנמוכה ומערבבים פנימה יין מרלו. מכסים את התנור ומבשלים עד שהיין מצטמצם מעט והטעמים מתערבבים, כ-30 דקות נוספות. מתבלים במלח ים ופלפל שחור.