ראגו בשר נפוליטני
נאפוליטני בשר ראגו עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 1136 קלוריות, 62 גרם חלבון ו 88 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. אם יש לכם נקניק, שמן זית, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. נסו ראגו נפוליטני, בשר רגו איטי ומבושל, ו פפרדלה עם יין אדום ובשר ראגו (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: חוט הקצב או מחרוזת מטבח חובה כבדה
בתנור הולנדי עם תחתית כבדה של 8 ליטר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית עד שרק מעשנים.
מתבלים כל חתיכת בשר במלח ופלפל. חום כל הצדדים של כל צלע, להסיר, ולהניח בצד על צלחת. חזור על תהליך בראונינג עם ירכיים עוף, נקניקיות, ברז ' ל, וכדורי בשר.
כאשר הבשר הוא השחמה, להסיר deglaze עם יין אדום.
מוסיפים רוטב עגבניות ומביאים לרתיחה. להחזיר צלעות, ירכיים, נקניק, ברז ' ל, וקציצות לסיר, לחזור לרתיחה, נמוך יותר לרתיחה גבוהה. מכסים את המכסה ומבשלים במשך 45 דקות.
הסר בשרים על מגש הגשה ולשמור חם.
מגישים רוטב עם פסטה paccheri כקורס נפרד.
מתבלים כל חתיכת חזיר בצד אחד עם מלח ופלפל. בקערה קטנה, לשלב את גרידת התפוז, פקורינו, ופטרוזיליה. כף 2 כפות של תערובת על מרכז צד מתובל של חתיכת חזיר אחד. החל בקצה אחד, בזהירות לגלגל את החזיר כדי ליצור סיגר עבה מאוד. רוח חתיכת חוט ארוכה סביב רול פעמים רבות לאבטח עם קשר. חזור עם הנותרים 4 חתיכות של חזיר.
בקערה רדודה, משרים את קוביות הלחם בחלב לכמה דקות. באמצעות הידיים שלך, לשבור את הלחם לחתיכות קטנות.
בקערה גדולה, לשלב את העגל, חזיר, ביצים, לחם וחלב, פטרוזיליה, מלח ופלפל.
במחבת גדולה וכבדה, מחממים את השמן מעל חום בינוני עד כמעט עישון.
מוסיפים את כדורי הבשר, עובד בקבוצות במידת הצורך כדי למנוע צפיפות במחבת, לבשל עד חום זהוב עמוק מכל הצדדים, על 10 דקות.
בסיר 3 ליטר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד חום זהוב רך וקליל, 8 עד 10 דקות.
מוסיפים את הקורנית, עגבניות, ומיץ ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ופלפל.