Spice שפשף צלעות כבש עם שעועית ירוקה
גשו לסופר וקנו שאלוט, מיץ לימון, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. וזה טוב. נסו צלוי צלעות כבש משופשפות, Spice שפשף צלעות כבש עם סלט תירס, ו ספייס שפשף צלעות כבש הויסין עם סלט בוק צ'וי בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
להביא סיר של מים לרתיחה ומלח אותו בנדיבות.
מוסיף את השעועית הירוקה, ומבשלים עד פריך במכרז, 4 עד 5 דקות. ממש לפני שעועית נעשית לזרוק בצלצלי שאלוט.
לטפטף את השעועית ואת שאלוט עם שמן זית, מיץ לימון, צנוברים, ואת העונה עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מערבבים את 2 כפיות מלח, 1 כפית פלפל, שיני, אגוז מוסקט, וקינמון יחד.
מברשת כל כבש לקצוץ קלות עם שמן זית מתבלים בתערובת התבלינים.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים את הצלעות במחבת, ללא צפיפות עד חום פריך משני הצדדים, על 3 או 4 דקות עבור שני הצדדים. לסיים צלעות בתנור במשך 1 דקה עבור בינוני נדיר, או כדי doneness הרצוי.
מניחים את צלעות הכבש סביב השעועית ומגישים.