תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל בקר ושעורה של סאני עם לחם פלפל פריך. מנה אחת מכילה 678 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו גזר לחתוך תינוק, חצי באגט, שעורה אגס, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-5 דקות. נסו תבשיל בשר מבושל איטי, בירה ושעורה בקערות לחם, תבשיל שעורה בקר, ו תבשיל שעורה בקר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 275 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
לעקוב ולחתוך פיסת נייר קלף כדי להתאים את הגודל של החלק העליון של התנור ההולנדי להשתמש כמכסה. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תנור הולנדי
3
בתנור הולנדי מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים את החמאה ושמן זית. מתבלים את קוביות הבשר במלח ופלפל, וכאשר המחבת חמה מספיק, מוסיפים את הבשר. היזהר לבשל את הבשר בקבוצות אם אין מספיק מקום. (צפיפות יגרום מהביל, לא צורב.) לצרוב את הקוביות על כל אחד, ולאחר מכן בצד להסיר לצלחת עם כף מחורצת. בשומן שנותר מן הצורב, מוסיפים את הגזר, גזר לבן, סלרי, בצל, טימין,פפריקה, קמצוץ מלח וטחינה או 2 פלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
בקר
שמן זית
גזר
פפריקה
גזר לבן
חמאה
סלרי
בצל
פלפל
טימין
מלח
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
תנור הולנדי
מחבת
4
לטגן עד מכרז, על 8 דקות. להעלות את החום ויוצקים ביין. באמצעות כף עץ, לגרד את כל חתיכות על החלק התחתון של המחבת. להעלות את החום לרתיחה, ולאחר מכן להוסיף את קוביות בשר בחזרה לסיר יחד עם עלי המפרץ מרק בשר. מכסים בנייר קלף מוכן ומבשלים בתנור במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
מרק בשר
קוביות בשר
יין
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
כף עץ
תנור
מחבת
סיר
5
ב 2 סימן שעה, להסיר את הקלף, הטעם, ואת העונה עם מלח, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מלח
6
מוסיף את השעורה, ומערבבים 1 כוס מים אם התבשיל נראה יבש מדי. לבשל, מכוסה המכסה בפועל עבור צעד זה, עד השעורה מבושל דרך ומכרז, 40 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעורה
מים
תבשיל
7
הסר מהתנור ומקשט עם פטרוזיליה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
מגישים עם לחם פלפל פריך.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
לחם
9
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
10
מברשת שני הצדדים של פרוסות הלחם עם שמן זית מתבלים עם קמצוץ של מלח ופלפל משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן זית
לחם
11
מניחים על תבנית אפייה ואופים עד הקצוות של הלחם רק מתחילים להפוך זהב, על 10 דקות.