תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ראגו כבש לבבי עם Rigatoni. מנה אחת מכילה 963 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם בצל, שמן זית, ריגטוני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות עם כפית ציון 69% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: עוף Ragu w Rigatoni, Rigatoni עם ראגו ברווז, ו Rigatoni עם ראגו פטריות.
הוראות
1
בתבשיל ברזל יצוק אמייל בינוני, מחממים 1/4 כוס שמן זית עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את הגזרים, הבצל והפלפל האדום ומבשלים על אש מתונה, מערבבים מדי פעם, עד שמתרככים ומתחילים להשחים, כ -12 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר את הירקות לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
3
מחממים את 2 כפות השמן הנותרות בתבשיל.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיף את pancetta ומערבבים פעם או פעמיים על חום גבוה בינוני עד רוחש.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את הטלה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהנוזל התאדה והבשר הוא השחמה, 10 דקות. החזירו את הירקות לתבשיל.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיף את היין האדום ומבשל עד התאדה, מגרד את כל חתיכות השחמה מתחתית התבשיל.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את העגבניות והמיצים שלהם, את ציר העוף, עלה דפנה ופלפל אדום מרוסק. מתבלים במלח ופלפל שחור ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך בינוני, לכסות חלקית ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הטלה הוא מאוד רך, 1 1/2 שעות. זרוק את עלה המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
8
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את rigatoni עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
9
מסננים את הריגטוני וזורקים עם חצי מטלית הטלה.
מרכיבים שתצטרך
10
מגישים את הפסטה בקערות גדולות, עוברים את סמרטוט טלה הנותרים ואת גבינת פקורינו ליד השולחן.