ראגו לא רותח ביפי אפוי זיטי
המתכון ראגו לא רותח זיטי אפוי ביפי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו 20 דקות. מנה זו מכילה סביב 31 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 493 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו רוטב, גבינת ריקוטה חלקית, פסטה עם זיטי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. . זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. נסו מזון נוחות: זיטי אפוי בשרני, זיטי אפוי עם חזיר חריף ורגלית נקניק, ו זיטי אפוי עם חזיר חריף ורגלית נקניק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F. בינתיים, בשר טחון חום במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מערבבים רוטב ומים בקערה גדולה. מערבבים בשחמה בשר טחון, ריקוטה וגבינות פרמזן, אז זיטי לא מבושל.
יוצקים תערובת זיטי לתוך צלחת אפייה 13 x 9 אינץ'. מכסים בחוזקה בנייר אלומיניום.
הסר רדיד ומפזרים גבינת מוצרלה.
אופים חשפו 5 דקות נוספות.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.