גשו לסופר וקנו סוכר חום, בוטנים, חלב קוקוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בחמאת הבוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,חמאת בוטנים שיבולת שועל עוגיות שוקולד צ'יפס כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו "בית מתוק" קוטג'זנגביל, בית חלק, ו טוגנים בבית (מתכונים דומים).
הוראות
1
כ -30 דקות לפני שהכנסת אותו לתנור מפזרים קמצוץ גדול של סוכר חום וקמצוץ קטן של מלח על כל פילה סלמון ולשפשף על צד הבשר, לכסות ולתת להם לבוא לטמפרטורת החדר. מחממים התנור ל 200 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמון
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים את פילה הסלמון על מחבת צלייה ומכניסים לתנור. בהתאם לעובי הפילה שלך, כמה קר הם וכמה מדויק טמפ התנור שלך, הדג יכול לקחת בין 30 דקות ליותר משעה. אתה לא רוצה לבדוק את זה כל כך הרבה כי אתה נותן את כל החום מהתנור, אבל הדרך הטובה ביותר לדעת אם זה נעשה היא לתקוע מזלג בו ולראות אם זה פתיתים easily.To הפוך את הרוטב לחמם סיר.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמון
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
גריסי פנינה לבנים
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
מוסיפים את השמן, שום וג ' ינג ' ר ומטגנים עד ריחני.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
דַק-
4
מוסיפים את זרעי כוסברה, garam masala, כמון, קארי להדביק מחית יחד עם שום וג ' ינג ' ר עד התבלינים לתת ניחוח נחמד.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמה
גארם מסאלה
משחת קארי
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
צ'יפס קינמון וייטנאמי
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
5
מוסיפים את חמאת הבוטנים ומעכים את הכל יחד למשחה חלקה. להנמיך את החום ולהוסיף את חלב הקוקוס, לטאטא לשלב לרוטב חלק.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
6
חום עד שזה מגיע לרתיחה אבל לא להרתיח.לסלט, לשטוף דה מחרוזת האפונה הצמד. מרתיחים סיר גדול של מים מלוחים היטב. זרוק את האפונה במים רותחים ו blanch קלות (פחות מדקה).
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 כוס גריסי פנינה לבנים
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מסננים ומיד לשטוף עם מים קרים. באמצעות סכין חדה לחתוך את האפונה הצמד לאורכו לרצועות דקות. לרכך את המנטה ולהוסיף אותו לסלט יחד עם הבוטנים. כאשר אתה מוכן לשרת אותו להתלבש סלט כרוב עם רוטב דגים וחומץ (אם אתה עושה את זה מוקדם מדי החומץ יהיה discolor אפונה מנטה).כאשר הסלמון נעשה רק צלחת כל פילה לכסות עם הרוטב. זה הולך יפה עם קצת אורז יסמין.
מרכיבים שתצטרך
אורז יסמין
רוטב דגים
פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
שום מולבן
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
מיונז, ועוד, לפי הצורך
1/2 כוס אננס טרי, קצוץ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס גריסי פנינה לבנים
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים