ראשי
גשו לסופר וקנו סוכר חום, בוטנים, חלב קוקוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בחמאת הבוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,חמאת בוטנים שיבולת שועל עוגיות שוקולד צ'יפס כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו "בית מתוק" קוטג'זנגביל, בית חלק, ו טוגנים בבית (מתכונים דומים).
הוראות
כ -30 דקות לפני שהכנסת אותו לתנור מפזרים קמצוץ גדול של סוכר חום וקמצוץ קטן של מלח על כל פילה סלמון ולשפשף על צד הבשר, לכסות ולתת להם לבוא לטמפרטורת החדר. מחממים התנור ל 200 מעלות F.
מניחים את פילה הסלמון על מחבת צלייה ומכניסים לתנור. בהתאם לעובי הפילה שלך, כמה קר הם וכמה מדויק טמפ התנור שלך, הדג יכול לקחת בין 30 דקות ליותר משעה. אתה לא רוצה לבדוק את זה כל כך הרבה כי אתה נותן את כל החום מהתנור, אבל הדרך הטובה ביותר לדעת אם זה נעשה היא לתקוע מזלג בו ולראות אם זה פתיתים easily.To הפוך את הרוטב לחמם סיר.
מוסיפים את השמן, שום וג ' ינג ' ר ומטגנים עד ריחני.
מוסיפים את זרעי כוסברה, garam masala, כמון, קארי להדביק מחית יחד עם שום וג ' ינג ' ר עד התבלינים לתת ניחוח נחמד.
מוסיפים את חמאת הבוטנים ומעכים את הכל יחד למשחה חלקה. להנמיך את החום ולהוסיף את חלב הקוקוס, לטאטא לשלב לרוטב חלק.
חום עד שזה מגיע לרתיחה אבל לא להרתיח.לסלט, לשטוף דה מחרוזת האפונה הצמד. מרתיחים סיר גדול של מים מלוחים היטב. זרוק את האפונה במים רותחים ו blanch קלות (פחות מדקה).
מסננים ומיד לשטוף עם מים קרים. באמצעות סכין חדה לחתוך את האפונה הצמד לאורכו לרצועות דקות. לרכך את המנטה ולהוסיף אותו לסלט יחד עם הבוטנים. כאשר אתה מוכן לשרת אותו להתלבש סלט כרוב עם רוטב דגים וחומץ (אם אתה עושה את זה מוקדם מדי החומץ יהיה discolor אפונה מנטה).כאשר הסלמון נעשה רק צלחת כל פילה לכסות עם הרוטב. זה הולך יפה עם קצת אורז יסמין.