קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות44
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ראשי

ראשי
הבית הוא חלב חינם ו pescatarian מנה צדדית. מנה אחת מכילה 478 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 43 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. אם יש לך הליבוט, עגבניות שרי, דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: "בית מתוק" קוטג'זנגביל, בית חלק, ו טוגנים בבית.

הוראות

1
יום לפני שאתה מתכנן לעשות את זה, לשים את כל תפוחי האדמה בסיר רק גדול מספיק כדי להחזיק את כל 4 ולכסות עם מים. מלח בנדיבות את המים ולאחר מכן להוסיף כ 2 כפות של תה ארל גריי. מביאים לרתיחה ולבדוק את צבע המים, זה צריך להיות צבע חום כהה, אם זה לא להוסיף עוד תה. הפעל את החום למטה כדי לשמור על רתיחה עדינה ואז לבשל עד שאתה יכול פשוט להעביר מזלג למרכז של תפוח אדמה. כבה את החום ותן לתפוחי האדמה להתקרר בנוזל, ואז לקרר overnight.To התחל את panzanella, לזרוק את קוביות הלחם ב 1 כף שמן זית וכמה פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
תהתה
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מורחים על תבנית אפייה בשכבה אחת ומכניסים לתנור של 300 מעלות עד שהקוביות חומות זהובות ופריכות.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר. בקערה בינונית מוסיפים את תפוחי האדמה הקצוצים של ארל גריי, עגבניות, תירס ומיצובה.עבור ההלבשה, לטאטא את כל החומרים יחד. הוואסאבי מתחיל לאבד את העוצמה שלו ברגע שהוא מגורד, כדי לוודא שאתה לטבול אותו בשמן ומיץ yuzu במהירות.עבור הליבוט, להתחיל לחמם מחבת ברזל יצוק מעל חום בינוני בזמן שאתה מכין את הדגים כך שהוא מקבל חם מאוד. לשפשף את כל הצדדים של פילה עם מגבות נייר כדי להסיר לחות רבה ככל האפשר. חשוב כי אתה מקבל את זה יבש ככל האפשר כדי לקבל את זה פריך בצד החיצוני. כאשר המחבת חמה להוסיף 2 כפות של שמן נקודת עשן גבוהה למחבת ואז מפזרים רק את צד העור של הליבוט עם מלח ופלפל לבן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
מיץ Yuzuמיץ Yuzu
ארל גרייארל גריי
הליבוטהליבוט
מצובהמצובה
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ווסאביווסאבי
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
שים את הפילה בצד העור למטה לתוך המחבת ומטגנים ללא הפרעה עד שהוא אטום חצי דרך את הפילה והם בקלות לרדת מהמחבת. השתמש מגבות נייר בזהירות לייבש את פני השטח שאינם עור של הליבוט (להיזהר, השמן יהיה גמגום), ואז מלח ופלפל בצד זה. הפוך את ההליבוט והמשיך לטגן עד שהוא זהוב חום בצד הבשר מבושל דרך (כמחצית זמן כמו שאתה מבושל על צד העור).
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
הליבוטהליבוט
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
להעביר את הפילה לצלחת בזמן שאתה מסיים panzanella.To לסיים את panzanella, להוסיף את קוביות הלחם רוטב לקערת הירקות ולזרוק למעייל הכל עם ההלבשה. שים שכבה של פנזנלה על צלחת ואז למעלה עם פילה הליבוט.
מרכיבים שתצטרך
פילה הליבוטפילה הליבוט
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון