קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות44
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ראשי

ראשי
הבית הוא חלב חינם ו pescatarian מנה צדדית. מנה אחת מכילה 478 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 43 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. אם יש לך הליבוט, עגבניות שרי, דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: "בית מתוק" קוטג'זנגביל, בית חלק, ו טוגנים בבית.

הוראות

1
יום לפני שאתה מתכנן לעשות את זה, לשים את כל תפוחי האדמה בסיר רק גדול מספיק כדי להחזיק את כל 4 ולכסות עם מים. מלח בנדיבות את המים ולאחר מכן להוסיף כ 2 כפות של תה ארל גריי. מביאים לרתיחה ולבדוק את צבע המים, זה צריך להיות צבע חום כהה, אם זה לא להוסיף עוד תה. הפעל את החום למטה כדי לשמור על רתיחה עדינה ואז לבשל עד שאתה יכול פשוט להעביר מזלג למרכז של תפוח אדמה. כבה את החום ותן לתפוחי האדמה להתקרר בנוזל, ואז לקרר overnight.To התחל את panzanella, לזרוק את קוביות הלחם ב 1 כף שמן זית וכמה פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
תהתה
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מורחים על תבנית אפייה בשכבה אחת ומכניסים לתנור של 300 מעלות עד שהקוביות חומות זהובות ופריכות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר. בקערה בינונית מוסיפים את תפוחי האדמה הקצוצים של ארל גריי, עגבניות, תירס ומיצובה.עבור ההלבשה, לטאטא את כל החומרים יחד. הוואסאבי מתחיל לאבד את העוצמה שלו ברגע שהוא מגורד, כדי לוודא שאתה לטבול אותו בשמן ומיץ yuzu במהירות.עבור הליבוט, להתחיל לחמם מחבת ברזל יצוק מעל חום בינוני בזמן שאתה מכין את הדגים כך שהוא מקבל חם מאוד. לשפשף את כל הצדדים של פילה עם מגבות נייר כדי להסיר לחות רבה ככל האפשר. חשוב כי אתה מקבל את זה יבש ככל האפשר כדי לקבל את זה פריך בצד החיצוני. כאשר המחבת חמה להוסיף 2 כפות של שמן נקודת עשן גבוהה למחבת ואז מפזרים רק את צד העור של הליבוט עם מלח ופלפל לבן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
מיץ Yuzuמיץ Yuzu
ארל גרייארל גריי
הליבוטהליבוט
מצובהמצובה
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ווסאביווסאבי
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
שים את הפילה בצד העור למטה לתוך המחבת ומטגנים ללא הפרעה עד שהוא אטום חצי דרך את הפילה והם בקלות לרדת מהמחבת. השתמש מגבות נייר בזהירות לייבש את פני השטח שאינם עור של הליבוט (להיזהר, השמן יהיה גמגום), ואז מלח ופלפל בצד זה. הפוך את ההליבוט והמשיך לטגן עד שהוא זהוב חום בצד הבשר מבושל דרך (כמחצית זמן כמו שאתה מבושל על צד העור).
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
הליבוטהליבוט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
להעביר את הפילה לצלחת בזמן שאתה מסיים panzanella.To לסיים את panzanella, להוסיף את קוביות הלחם רוטב לקערת הירקות ולזרוק למעייל הכל עם ההלבשה. שים שכבה של פנזנלה על צלחת ואז למעלה עם פילה הליבוט.
מרכיבים שתצטרך
פילה הליבוטפילה הליבוט
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך