ראשי
הבית הוא חלב חינם ו pescatarian מנה צדדית. מנה אחת מכילה 478 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 43 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. אם יש לך הליבוט, עגבניות שרי, דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: "בית מתוק" קוטג'זנגביל, בית חלק, ו טוגנים בבית.
הוראות
יום לפני שאתה מתכנן לעשות את זה, לשים את כל תפוחי האדמה בסיר רק גדול מספיק כדי להחזיק את כל 4 ולכסות עם מים. מלח בנדיבות את המים ולאחר מכן להוסיף כ 2 כפות של תה ארל גריי. מביאים לרתיחה ולבדוק את צבע המים, זה צריך להיות צבע חום כהה, אם זה לא להוסיף עוד תה. הפעל את החום למטה כדי לשמור על רתיחה עדינה ואז לבשל עד שאתה יכול פשוט להעביר מזלג למרכז של תפוח אדמה. כבה את החום ותן לתפוחי האדמה להתקרר בנוזל, ואז לקרר overnight.To התחל את panzanella, לזרוק את קוביות הלחם ב 1 כף שמן זית וכמה פלפל שחור.
מורחים על תבנית אפייה בשכבה אחת ומכניסים לתנור של 300 מעלות עד שהקוביות חומות זהובות ופריכות.
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר. בקערה בינונית מוסיפים את תפוחי האדמה הקצוצים של ארל גריי, עגבניות, תירס ומיצובה.עבור ההלבשה, לטאטא את כל החומרים יחד. הוואסאבי מתחיל לאבד את העוצמה שלו ברגע שהוא מגורד, כדי לוודא שאתה לטבול אותו בשמן ומיץ yuzu במהירות.עבור הליבוט, להתחיל לחמם מחבת ברזל יצוק מעל חום בינוני בזמן שאתה מכין את הדגים כך שהוא מקבל חם מאוד. לשפשף את כל הצדדים של פילה עם מגבות נייר כדי להסיר לחות רבה ככל האפשר. חשוב כי אתה מקבל את זה יבש ככל האפשר כדי לקבל את זה פריך בצד החיצוני. כאשר המחבת חמה להוסיף 2 כפות של שמן נקודת עשן גבוהה למחבת ואז מפזרים רק את צד העור של הליבוט עם מלח ופלפל לבן.
שים את הפילה בצד העור למטה לתוך המחבת ומטגנים ללא הפרעה עד שהוא אטום חצי דרך את הפילה והם בקלות לרדת מהמחבת. השתמש מגבות נייר בזהירות לייבש את פני השטח שאינם עור של הליבוט (להיזהר, השמן יהיה גמגום), ואז מלח ופלפל בצד זה. הפוך את ההליבוט והמשיך לטגן עד שהוא זהוב חום בצד הבשר מבושל דרך (כמחצית זמן כמו שאתה מבושל על צד העור).
להעביר את הפילה לצלחת בזמן שאתה מסיים panzanella.To לסיים את panzanella, להוסיף את קוביות הלחם רוטב לקערת הירקות ולזרוק למעייל הכל עם ההלבשה. שים שכבה של פנזנלה על צלחת ואז למעלה עם פילה הליבוט.