ראשים מכווצים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ראשים מכווצים. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 264 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. אם יש לך בייקון, בצל, פירורי לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו ראשים מכווצים, ראשי תפוחים מכווצים בסיידר הדר, ו אגסים מכווצים (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: כלי Jack O ' Lantern, מלון בלר, שיפודי במבוק כדי ליצור תכונות של הפנים
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
פורסים בייקון לקוביות קטנות.
מטגנים מעל חום בינוני עד חום ופריך.
הסר בייקון לצלחת מרופדת נייר מגבת ולהשליך את כל אבל 1 כף של טפטוף.
מטגנים בצל בטפטופים כ 3 דקות ומוסיפים שום. מבשלים עד הבצל הוא שקוף ומתחיל חום. אין לאפשר שום חום, להפחית את החום במידת הצורך.
מוסיפים פירורי לחם ובייקון מבושל וזורקים.
הסר מהחום ולאפשר להתקרר במחבת.
עם מלון baler, להסיר את הליבה מן אפל החל בראש (גזע סוף). רק לחפור בערך באמצע הדרך לתוך התפוח כדי להסיר את הליבה,לא ללכת את כל הדרך דרך התפוח ואת הקצה השני. עכשיו אתה צריך להיות גם בתפוח על 1 אינץ 'רחב 2 אינץ' עמוק (בהתאם לגודל של התפוח שלך). עם סכין קילוף בזהירות לגלף את העיניים, האף והפה בצד של התפוח יצירת פנים.
למילוי מקורר להוסיף פרמזן, חמאה, חרדל, ו 1 כף חומץ בלסמי. ממלאים תפוחים במילוי ומניחים בתבנית אפייה כך שהם לא נוגעים. לקבלת התוצאות הטובות ביותר יש פנים מגולף כלפי החלק החיצוני של המנה.
מברשת טפטוף את הנותרים 2 כפות חומץ בלסמי בצד החיצוני של התפוחים, במיוחד כל תכונות לחתוך של הפנים.
אופים במשך 1 עד 1 1/2 שעות, עד אפל רך.