תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל רביולי האביב עם פסטו קרם. מנה אחת מכילה 524 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 18 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אביב. גשו לסופר וקנו מלח, רביולי מלא גבינה, פלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו רביולי עם פורי ירקות האביב, רביולי פסטו, ו רביולי עם רוטב פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
1
שמן חום במחבת nonstick 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה. מבשלים שעועית ירוקה ופלפל פעמון בשמן כ 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד פריך במכרז. מערבבים עגבניות ומלח. לבשל 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-
2
בזמן שהירקות מבשלים, מבשלים ומנקזים רביולי לפי ההוראות.
רביולי ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הבדיאני A Coltibuono Cultusboni RS Chiani Classico (חצי בקבוק) עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.