רביולי אגוזים ושוקולד
רביולי שוקולד אגוזי לוז הוא חלב חינם מנה צדדית. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 314 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. לך לחנות ותביא ממרח אגוזי לוז שוקולד, שמן צמחי, עטיפות וונטון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו מתכון סלט אגוזי לוז & צ'ארד רביולי, רביולי פטריות בר עם רוטב חמאת אגוזים, ו רביולי קבוצ'ה עם רוטב קרם אגוזים קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
קו גיליון אפייה עם ניילון נצמד.
מניחים עטיפת וונטון 1 על משטח העבודה.
מברשת את הקצוות של העטיפה בקלילות עם ביצה. כף 1 כף של אגוזי לוז שוקולד להתפשט למרכז העטיפה. מקפלים את העטיפה באלכסון במחצית על המילוי ולחץ על הקצוות של העטיפה כדי לאטום.
מניחים את הרביולי על תבנית האפייה מוכנה. חזור עם עטיפות וונטון שנותרו, ביצה, וממרח אגוזי לוז שוקולד.
מחממים התנור ל 200 מעלות F.
הוסף מספיק שמן למחבת גדולה וכבדה כדי להגיע לעומק של 2 אינץ'.
מחממים את השמן מעל חום בינוני עד 350 מעלות F.
עובדים בקבוצות, מוסיפים בזהירות את הרביולי לשמן החם ומבשלים עד שהם זהובים חום, כ 45 שניות לכל צד. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הרביולי לצלחת מרופדת מגבות נייר כדי לנקז. לאחר מכן, להעביר את רביולי מבושל לתבנית אפייה אחרת ולשמור אותם חמים בתנור תוך טיגון רביולי הנותרים. (רביולי מטוגן יכול להיות מוכן 1 יום קדימה. לקרר אותם לחלוטין, ואז לכסות ולקרר. לפני ההגשה, מניחים אותם על תבנית אפייה ולחמם מחדש בתנור שחומם מראש 375 מעלות F רק עד שהם מחוממים דרך, כ 7 דקות.)
לרסס את הצד העליון של עלי המנטה בקלילות רבה עם תרסיס nonstick. עבודה עם עלה 1 בכל פעם, לדלות את הצד המצופה של העלים בסוכר מעיל בקלילות.
מסדרים 2 רביולי מטוגן על כל צלחת. אבק רביולי עם אבקת סוכר.
מקשטים עם עלי נענע מסוכרים ומגישים.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.