קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

רביולי אגוזים ושוקולד

רביולי אגוזים ושוקולד
רביולי שוקולד אגוזי לוז הוא חלב חינם מנה צדדית. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 314 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. לך לחנות ותביא ממרח אגוזי לוז שוקולד, שמן צמחי, עטיפות וונטון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו מתכון סלט אגוזי לוז & צ'ארד רביולי, רביולי פטריות בר עם רוטב חמאת אגוזים, ו רביולי קבוצ'ה עם רוטב קרם אגוזים קלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
קו גיליון אפייה עם ניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
3
מניחים עטיפת וונטון 1 על משטח העבודה.
4
מברשת את הקצוות של העטיפה בקלילות עם ביצה. כף 1 כף של אגוזי לוז שוקולד להתפשט למרכז העטיפה. מקפלים את העטיפה באלכסון במחצית על המילוי ולחץ על הקצוות של העטיפה כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
ממרח אגוזי לוזממרח אגוזי לוז
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5
מניחים את הרביולי על תבנית האפייה מוכנה. חזור עם עטיפות וונטון שנותרו, ביצה, וממרח אגוזי לוז שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
ממרח אגוזי לוזממרח אגוזי לוז
עטיפות Wontonעטיפות Wonton
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
רביולירביולי
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
6
מחממים התנור ל 200 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
הוסף מספיק שמן למחבת גדולה וכבדה כדי להגיע לעומק של 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מחממים את השמן מעל חום בינוני עד 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
9
עובדים בקבוצות, מוסיפים בזהירות את הרביולי לשמן החם ומבשלים עד שהם זהובים חום, כ 45 שניות לכל צד. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הרביולי לצלחת מרופדת מגבות נייר כדי לנקז. לאחר מכן, להעביר את רביולי מבושל לתבנית אפייה אחרת ולשמור אותם חמים בתנור תוך טיגון רביולי הנותרים. (רביולי מטוגן יכול להיות מוכן 1 יום קדימה. לקרר אותם לחלוטין, ואז לכסות ולקרר. לפני ההגשה, מניחים אותם על תבנית אפייה ולחמם מחדש בתנור שחומם מראש 375 מעלות F רק עד שהם מחוממים דרך, כ 7 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
לרסס את הצד העליון של עלי המנטה בקלילות רבה עם תרסיס nonstick. עבודה עם עלה 1 בכל פעם, לדלות את הצד המצופה של העלים בסוכר מעיל בקלילות.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
11
מסדרים 2 רביולי מטוגן על כל צלחת. אבק רביולי עם אבקת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
רביולירביולי
12
מקשטים עם עלי נענע מסוכרים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.