קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

רביולי אגוזים ושוקולד

רביולי אגוזים ושוקולד
רביולי שוקולד אגוזי לוז הוא חלב חינם מנה צדדית. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 314 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. לך לחנות ותביא ממרח אגוזי לוז שוקולד, שמן צמחי, עטיפות וונטון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו מתכון סלט אגוזי לוז & צ'ארד רביולי, רביולי פטריות בר עם רוטב חמאת אגוזים, ו רביולי קבוצ'ה עם רוטב קרם אגוזים קלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
קו גיליון אפייה עם ניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
3
מניחים עטיפת וונטון 1 על משטח העבודה.
4
מברשת את הקצוות של העטיפה בקלילות עם ביצה. כף 1 כף של אגוזי לוז שוקולד להתפשט למרכז העטיפה. מקפלים את העטיפה באלכסון במחצית על המילוי ולחץ על הקצוות של העטיפה כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
ממרח אגוזי לוזממרח אגוזי לוז
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
5
מניחים את הרביולי על תבנית האפייה מוכנה. חזור עם עטיפות וונטון שנותרו, ביצה, וממרח אגוזי לוז שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
ממרח אגוזי לוזממרח אגוזי לוז
עטיפות Wontonעטיפות Wonton
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
רביולירביולי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
מחממים התנור ל 200 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
הוסף מספיק שמן למחבת גדולה וכבדה כדי להגיע לעומק של 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מחממים את השמן מעל חום בינוני עד 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
9
עובדים בקבוצות, מוסיפים בזהירות את הרביולי לשמן החם ומבשלים עד שהם זהובים חום, כ 45 שניות לכל צד. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הרביולי לצלחת מרופדת מגבות נייר כדי לנקז. לאחר מכן, להעביר את רביולי מבושל לתבנית אפייה אחרת ולשמור אותם חמים בתנור תוך טיגון רביולי הנותרים. (רביולי מטוגן יכול להיות מוכן 1 יום קדימה. לקרר אותם לחלוטין, ואז לכסות ולקרר. לפני ההגשה, מניחים אותם על תבנית אפייה ולחמם מחדש בתנור שחומם מראש 375 מעלות F רק עד שהם מחוממים דרך, כ 7 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
לרסס את הצד העליון של עלי המנטה בקלילות רבה עם תרסיס nonstick. עבודה עם עלה 1 בכל פעם, לדלות את הצד המצופה של העלים בסוכר מעיל בקלילות.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
11
מסדרים 2 רביולי מטוגן על כל צלחת. אבק רביולי עם אבקת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
רביולירביולי
12
מקשטים עם עלי נענע מסוכרים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.