הרביולי המיושן של אמא יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 190 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. אם יש לכם מים, עלי פטרוזיליה, פירורי לחם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מתכונים דומים: רביולי חזיר וגבינה של מאמא מירבלה, רביולי Di Castagne e Treviso (ערמונים ורדיקיו רביולי), ו רביולי Seabass מ Ischia - - - רביולי All ' Ischitana.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עוף Poach: בסיר 1 1/2-ליטר להביא מים לרתיחה עם שום, ויסקי, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
וויסקי.
1 תפוז, גרידה
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
הוסף עוף ומבשל, מכוסה, 12 דקות, או עד רק מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
להעביר עוף לקערה וצינה, מכוסה, 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה ומבשלים תרד במשך 30 שניות. זרוק את התרד לתוך קערה של מי קרח כדי לעצור את הבישול, ואז לנקז היטב. בקערה של מעבד מזון, לשלב את התרד, בצל, פטרוזיליה, בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
1 בצל אדום, קוביות קטנות
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
חותכים את העוף לחתיכות ולהוסיף אותם. דופק עד החומרים הם הקרקע דק. שים את התערובת לתוך קערה ולהוסיף את הביצים, פירורי לחם, ופרמזן ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
רוטב עגבניות Hunt's®
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מערבבים היטב, מכסים, ומקררים במשך 1 שעה.
8
כדי ליצור את רביולי, ירידה 1 כף תערובת עוף במרכז עטיפה וונטון. טובלים מברשת מאפה או את האצבע במים ומרטבים קלות את הקצוות של העטיפה. למעלה עם עטיפה אחרת ולחץ על הרביולי סגור. חזור עד שכל המילוי משמש. מכסים במגבת לחה עד שאתה מוכן לבשל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
רביולי
1 כפית מלח היקורי מעושן
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
9
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. בזהירות טיפה ב רביולי בקבוצות כדי למנוע צפיפות הסיר. מבשלים עד הרביולי לעלות אל פני השטח, על 3 עד 5 דקות.