קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

רביולי בקר לבבי

רביולי בקר לבבי
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו רביולי בקר לבבי. בבמנה עיקרית זו יש 242 קלוריות, 17 גרם חלבון ו-9 גרם שומן למנה. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.63 דולר למנה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם גבינת צ'דר, עגבניות משומרות, בשר בקר טחון רזה במיוחד ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 45%. מתכונים דומים: ביף ראגו עם רביולי, רביולי בקר בייקון ורביולי בקר בייקון.

הוראות

1
מבשלים רביולי לפי הוראות האריזה.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
2
בינתיים, במחבת טפלון גדולה, מבשלים בשר בקר ופלפל על אש בינונית 4-6 דקות או עד שהבשר כבר לא ורוד והפלפל רך, ומפרקים את בשר הבקר לפירורים. מערבבים פנימה עגבניות, רוטב עגבניות ותיבול טאקו. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, ללא מכסה, 5-7 דקות או עד שמסמיך מעט.
מרכיבים שתצטרך
שבבי תירס מרוסקים, מחולקיםשבבי תירס מרוסקים, מחולקים
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מסננים רביולי.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
4
מגישים עם רוטב; מפזרים גבינה וזיתים.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

ניתן לשלב רביולי בקר עם קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות את Raventos i Blanc de la Finca Brut. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-39 דולר לבקבוק.
Raventos i Blanc de la Finca Brut
Raventos i Blanc de la Finca Brut
יין מבעבע דה לה פינקה מיוצר מענבים מהגפנים העתיקות ביותר של Raventos i Blanc, שנשתלו באמצעות מערכת הגובלט בשנת 1964 ב- Vinya dels Fòssils. ממוקם על הטרסות הגבוהות ביותר של נהר האנוי, בכרם Vinya dels Fòssils יש קרקעות ימיות עם גבוה תוכן מאובנים. זה מאפיין את המבנה ואת הרכב הקרקע של כרם זה. הקרבונטים הם המרכיב המספק את מקור הטיפוס העיקרי ליין מבעבע זה בעל ביטוי מלוח גבוה. זהו יין מבעבע בעל זהות ואישיות ייחודית.