רביולי גזר וריקוטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז לתת רביולי גזר- זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלק וריקוטה רביולי, רביולי אספרגוס וריקוטה, ו רביולי Ricotta-אפונה עם אספרגוס ופטריות (מתכונים דומים).
הוראות
בתבנית אפייה, לזרוק את הגזר עם שמן זית ומתבלים עם מלח ופלפל. מכסים בנייר כסף ואופים במשך כ 30 דקות, עד רך משחימים קלות.
במחבת קטנה, להמס את החמאה.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים על אש מתונה עד מתרכך, על 3 דקות.
במעבד מזון, לשלב את הגזרים, שאלוט ושמנת פירה עד חלקה.
תעביר את המחית לקערה. מערבבים את הריקוטה, פרמזן ואגוז מוסקט ומתבלים במלח ופלפל. מערבבים בחלמון הביצה.