רביולי דג חרב עם פסטו זית
רביולי דג חרב עם פסטו זית יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 280 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. לכי לחנות וקחי מתכון פסטה בסיסית, חמאה, בצל ירוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. עם כפית ציון של 43% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: סטייקים דג חרב בגריל עם פסטו זית, דג חרב-פסטה זית, ו דג חרב עם זית, אגוז אורן, ופטרוזיליה להתענג.
הוראות
להביא 6 ליטרים מים לרתיחה ולהוסיף 2 כפות מלח.
בערך קוצצים דג חרב ומניחים בקערת ערבוב.
מוסיפים רוטב עגבניות, בצל ירוק ובזיליקום ומערבבים היטב לשלב.
רול פסטה החוצה הגדרה דקה על מכונת פסטה לגזור שמונה 5 על 5 ריבועים. מחלקים תערובת דג חרב בין ארבעה ריבועים ומניחים את ארבעת הריבועים הנותרים על כל אחד. בזהירות ללחוץ על הקצוות של הפסטה יחד כדי ליצור חבילות ריבוע גדול של רביולי.
מניחים רביולי במים רותחים וחום נמוך לרתיחה גבוהה ומבשלים במשך ארבע עד חמש דקות, או עד פסטה מכרז ומילוי חם.
בינתיים, מניחים שמן זית וחמאה במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ ' על חום בינוני. מבשלים עד שהחמאה מבעבעת ומוסיפים ממרח זית שחור.
תנו למחבת להירגע עד שהרביולי יסיימו. בזהירות להסיר רביולי עם כפית גדולה מחוררת בעדינות למקם את כל ארבע במחבת עם תערובת להדביק זית. שים מחבת על חום בינוני. בעדינות לנער מחבת כדי לכסות רביולי, בצל ירוק לשרת מיד.